Dator > vilka drivrutiner i Windows XP är förenliga med en HP Deskjet 5740?

 • vilka drivrutiner i Windows XP är förenliga med en HP Deskjet 5740?


 • Windows XP operativsystem från Microsoft är utformat för att automatiskt lokalisera och installera drivrutinerna för många kringutrustning, inklusive skrivare. Ändå kan inte alla enheter vara placerade av operativsystemet och vissa kan inte erkännas utan att föraren först installerade. På grund av detta har HP tillhandahållit flera alternativ för att ladda ner drivrutiner för HP Deskjet 5740 som är kompatibla med Windows XP.

  HPs Deskjet Basic mjukvara och drivrutiner

  Detta mjukvarupaket inkluderar drivrutiner att aktivera alla funktioner i Deskjet 5740 och inkluderar en grundläggande programsvit som hjälper användaren att bli bekant med alla funktionerna i skrivaren. Denna drivrutin är kompatibel med både Microsoft Windows 2000 och Microsoft Windows XP 32-bitars operativsystem och kan laddas ner gratis på HP. com supportwebbplats genom att söka efter filen "5700_enu_win2k_XPinfu. exe. " Själva filen är 9. 5 MB och kan laddas ner på några minuter med en snabb anslutning, men kan ta upp till 23 minuter på uppringd. I september 2010, är den aktuella versionen av denna programvara 10. 4. 0. 0 och uppdaterades senast i juli 2004.

  HP Deskjet Full Feature programvara och drivrutiner

  Denna mer avancerade program och drivrutiner kombination ger samma förare används att aktivera Deskjet 5. 740 funktioner, men också en mer avancerad programvara som ger användaren alla verktyg som behövs att redigera och förbättra utseendet på media innan den är tryckt. Ladda ner denna fil ("5700_enu_win2k_xp. exe") från HP. com supportwebbplats. Installera filerna genom att dubbelklicka på EXE-fil och följa guiden för att installera drivrutiner. När drivrutinerna är installerade, installera programvaran genom att dubbelklicka på filen markerad "Setup" och efter guiden för att slutföra installationen.

  X64 Minidriver

  Windows XP också kommer i en 64-bitarsversion, kallad X64 Minidriver. Tyvärr är detta program inte finns på HP. com hemsida, men den kan hittas med hjälp av Windows "Lägg till skrivare"-funktion. Lokalisera drivrutinens specifika för denna version av Windows XP genom att välja "Skrivare och fax" från "Start"-menyn och välj "Lägg till skrivare. " När Wizard menyn öppnas klickar du på "Nästa" och sedan avmarkera "Identifiera och installera Plug and Play-skrivaren" låda. Klicka på Nästa och välj "HP" från "Tillverkare". Välj HP Deskjet 990C från "Skrivare" lista. Klicka på "Nästa" och namn skrivaren. Klicka på "Nästa" för att gå vidare till "Printer Sharing"-fönstret. Välj "Nej" när du ombeds att klicka på en testsida och klicka på "Nästa" och sedan "Slutför" för att slutföra guiden. Nu, plugga in skrivaren med en USB-anslutning och klicka på "Avbryt" när "Ny maskinvara" visas, dyker upp. Välj "Skrivare och fax" från "Start"-menyn och välj HP Deskjet 990C skrivare. I skrivaren fönstret väljer du "Arkiv" och "Egenskaper". Välj "Portar"-fliken och kontrollera "USB00X Port" och stäng fönstret.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:min HP Pavilion dv6000 startar inte

Relaterade artiklar


 • hur reparera en tjänst Printer Spooler
 • hur du ställer in en d link trådlös skrivarserver
 • hur du lägger till en intern hårddisk till en HP m8200n
 • hur man installerar en ny Dell-modem i min Vostro laptop
 • Vilka är de delar & syftet med datorn?
 • hur du ställer in fax på HP-datorer
 • hur du uppdaterar BIOS på P5K
 • hur man klona program till en ny enhet
 • hur du uppdaterar en Soltek bios
 • hur man upptäcker fjärrstyrning av en dator