Dator > skrivare kompatibel med msn TV 2

 • skrivare kompatibel med msn TV 2


 • MSN TV 2 Internet och Media Player är sammansatt av en mediaspelare, trådlös fjärrkontroll och trådlöst tangentbord. Det gör att du kan ansluta till Internet, skicka e-post och visa upp musik och videoklipp på din TV. Du kan även chatta på nätet och se dina bilder också. Måste du köpa denna tjänst att använda den. Kompatibla skrivare kan du skriva ut dina foton och liknande media.

  Epson Stylus C88 +

  Epson Stylus C88 + bläckstråleskrivare är ett foto skrivare som låter dig skapa bilder utan gränser, och det ger dig även möjlighet att skriva ut standard svartvita dokument. Den skriver 23 sidor /minut (sidor per minut) i svart och vitt, och 14 sidor per minut i färg. Den skriver 5760 x 1440 dpi (dots per inch), och den kan skriva ut prickar i tre olika storlekar. Epson Stylus C88 + bläckstråleskrivare funktioner CMYK (cyan, magenta, gul och key svart) förmåga. Det stöder även följande papperstyper: fotopapper, etiketter, vanligt band och kuvert. Den här skrivaren kan innehålla upp till 120 ark. Det är kompatibelt med Windows 98, 2000 och Me (Millennium) och Mac operativsystem (operativsystem) x 10. 2 eller senare versioner.

  HP Photosmart 8150 Inkjet

  Den här skrivaren skriver ut med 4800 x 1200 dpi i färg och 1200 x 1,2000 dpi i svart. Den kan skriva ut upp till 20 sidor per minut i svartvitt och färg. Den är kompatibel med Windows 2000, Me och XP och Mac OS X 10. 2, 10. 1. 5 och 10. 3. Den ansluts till datorn via en USB-port, och den har en 2,5-tums LCD-skärm, vilket gör att du kan zooma in dina bilder och göra korrigeringar som att laga röda ögon problem. Andra funktioner inkluderar möjligheten att skapa bildruta för bildruta utskrift av digitala videosekvenser. Med HP Photosmart 8150 Inkjet har också en kortplats för du att sätta in kamerans minneskort. Den är kompatibel med följande typer av media. Kuvert, vanligt papper, etiketter, fotopapper, registerkort och banderollpapper

  Epson Stylus C44ux

  Epson Stylus C44ux Color Inkjet Printer skriver ut både bilder och vanliga dokument. Den kan skriva ut filer på 12 sidor per minut i svartvitt och 5,5 sidor per minut i färg. Den rymmer upp till 100 ark och det kan generera både 4-av-6 och 8-av-10 fotoutskrifter. Den ansluts till datorn via en USB-port. Den är kompatibel med Windows 98, Me, 2000 och XP och Mac OS 8. 5. 1 till 9. x och OS X 10. 1 eller senare versioner. Detta är en mindre skrivare som inte tar upp mycket plats.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Hur uppgraderar jag en Compaq 2510 cpu?

Relaterade artiklar


 • Toshiba Satellite A60 specifikationer
 • hur man byter magneter under en iBook knappsats
 • laptop nätadapter problem
 • Felsökning en HP Compaq Presario V2000
 • LEXMARK OPTRA s2450 specifikationer
 • hur man byter ett moderkort på en bärbar dator från Hewlett Packard
 • alternativ till NetApp
 • hur man ger ut en CPU fläkt
 • hur man kan återställa bilder på en CD-R
 • sata vs ide DVD-enheter