Dator > jämförelse av skannrar

 • jämförelse av skannrar


 • Inrikes skannrar är en viktig del av utrustningen för alla som behöver ladda upp digitala kopior av sina dokument och foton. Du kan investera i ett litet företag scanner som är digitalt kan kopiera dina ekonomiska dokument och avtal, eller du kanske köpa ett litet hem skanner för att ladda upp dina familjefoton och Polaroid bilder. Oavsett dina behov, finns det garanterat att bli en scanner där ute för dig.

  Visioneer OneTouch 7300 USB Scanner

  Denna ultra-tunn och ultra-mobila scanner från Visioneer Inc. är den perfekta inhemska scanner för någon på resande fot. Denna scanner (från $ 100) har en USB-port, lock och slimmad design för att säkerställa att du kan plug-in och skanna från vilken PC eller bärbar dator. Den vipplocket själv innebär att du kan skanna större eller tjockare dokument och USB-kabeln ger all den makt som OneTouch 7300 behoven. Det enda negativa med denna skanner är att mjukvara är bara kompatibel med Windows,

  Epson Perfection V700 Scanner

  Epson V700 scanner är perfekt för den som behöver ladda upp massor av olika typer av dokument. Denna modell är inte bara lämpad för enklare kopiator uppgifter (svartvita dokument), men också mer krävande söker efter hög upplösning och hög-färgbilder. Skannern har också en hög upplösning på 6400 dpi (dots per inch) och en dubbel lins design som digitaliserar en bild på 2400 dpi per sekund. Epson V700 säljs på omkring $ 549.

  HPs Professional 1000 Mobile Scanner

  Liksom Visioneer OneTouch är HP Professional 1000 en USB-powered scanner som kan arbeta var som helst och när som helst. Det är extremt lätt, mobil och kompakt och skannern har en egen väska för transport mellan datorer och bärbara hamnar. Dessutom kan scannern digitalisera dokument till PDF, TIFF, JPEG och Microsoft Word-format, vilket gör det möjligt att spara utrymme på hårddisken. Det enda negativa är scannerns BizCard Reader. Utformningarna alltid kräver en hel del redigering och skanning för kort är sub-par

  ArtixScan DI 4020

  ArtixScan DI 4020 har en 600 dpi optisk upplösning, 48 bitars färgdjup och bearbetningskapacitet upp till 40 sidor per minut. Den har också en 100-arks automatisk dokumentmatare Reloader att se till att skannern är alltid effektiv. En nackdel med hårdvara är att DI 4020 endast kan hanteras på PC-format så Apple Mac-användare inte kommer att kunna konfigurera eller använda enheten.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:typer av handhållna datorsystem

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en USB-skanner till ett nätverk
 • Hur du tar isär din övre locket på din bärbara dator
 • hur man fylla på bläck i en Canon PG-30 patron
 • hur man uppgraderar minnet på en Brother HL-4040CN
 • hur du uppgraderar HP Pavilion zv5000 RAM
 • hur du lägger till en 2: a processor
 • vad är meningen med CD-drivrutin?
 • hur du redigerar en bärbar dator att arbeta utanför
 • Dell Precision arbetsstation 650 mt specifikationer
 • hur man kan se om ett PC-kort fungerar