Dator > hur man ansluter en bärbar dator till en NEC LCD-projektor

 • hur man ansluter en bärbar dator till en NEC LCD-projektor


 • NEC tillverkar sina LCD-projektorer med beräkna-anslutning i åtanke. Tack vare en medföljande dator VGA-port, kan du ansluta din bärbara dator direkt till projektorn. Efter anslutningen, lägga projektorn till din bärbara displaysystem som en andra skärm kan du använda projektorn som en presentation anordning som kan bildstorlekar på upp till 300-inches. Dessutom kommer många av NEC LCD-projektorer är utrustade med en förstärkt högtalare som kommer att acceptera ljud direkt från din laptop, öka en bärbar dator är ofta små ljud förmåga att som fyller rummet kapacitet.

  Du behöver:
  VGA-kabel
  . 3.
  5 mm ljudkabel.
  Bildskärmsdrivrutinen.


  1.
  Anslut en VGA skärm kabel till VGA ur din bärbara dator. Fäst kabeln på plats med de två skruvarna på sidorna av kabelanslutning. Anslut och fast den andra änden av bildskärmens kabel till datorn i porten på din NEC LCD-projektor.
  2.
  Anslut 3,5 mm-uttag högtalarkabeln i högtalarna utgången på din bärbara dator. Anslut den andra änden av sladden till Audio In-porten på projektorn.
  3.
  Ta bort linsskyddet från projektorn och tryck på strömbrytaren för att sätta på projektorn. Vänta tills den gröna strömindikatorn att börja visa att projektorn är klar för användning.
  4.
  Slå på strömmen till din bärbara dator och vänta på att systemet att starta upp till det skrivbordet.
  5.
  Tryck på knappen "Källa" på projektorn och använd sedan piltangenterna på projektorn för att markera "dator" i menyn Källa. Tryck på knappen "Avsluta" för att spara dina val.
  6.
  Vänta på ditt operativsystem för att upptäcka projektorn som en extra bildskärm. Om ditt system inte upptäcker då bildskärmen och sedan upptäcka att projektorn manuellt genom att klicka på knappen "Start" och välja "Kontrollpanelen". Välj "Lägg till enhet" i Maskinvara och ljud och följ instruktionerna enheten installationen för att installera en drivrutin att erkänna projektorn. Ladda ner drivrutiner för bildskärmar som är specifik för din LCD modell från NEC: s hemsida, som ligger i det tekniska stöd avsnittet under "Produkter".
  7.
  Högerklicka på en tom plats på skrivbordet och välj "Skärmupplösning". Välj "Duplicera dessa visar" att klona skrivbordet till projektorn projicera samma bild som visas på din bärbara dator skärm, eller välj "Utöka dessa skärmar" för att lägga projektorn skärmen som extra utrymme på skrivbordet. Tryck på "Håll ändringar" för att bekräfta displayen valet. Tryck sedan på "OK" för att spara de nya inställningarna. Använd projektorn som skärm genom att flytta ett objekt över skrivbordet till projektorn rymden med hjälp av musen.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man kan återställa en mapp

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka CPU-fläkt hastighet på en Toshiba Satellite
 • hur man uppgraderar en USB-flash
 • hur man öppnar en Sony Vaio dator
 • Hur får jag reda på vad som är den högsta processorhastigheten ett moderkort kan hantera?
 • Spelregler för U-verse TV på en dator
 • vad är en 7 i 1 digital media kortläsare?
 • hur du återvinner datorer i Irvine, Kalifornien
 • hur man köper mobilt bredband kort
 • hur man kan överföra Microsoft OS till en ny hårddisk
 • blu-ray-kompatibla grafikkort