Dator > hur man ansluter en Intel iMac till en VGA-TV

 • hur man ansluter en Intel iMac till en VGA-TV


 • Apples Intel iMac innehåller ett antal anslutningsportar på ryggen, varav de flesta är branschstandard. Tyvärr är dess övervaka anslutningsport i de relativt sällsynta Mini DisplayPort-format, vilket gör det omöjligt att göra en direkt koppling mellan en iMac och en HDMI-eller VGA-port utrustad tv. Även Mini DisplayPort har vissa fördelar när det används för övervaka anslutningar, så kommer de sällan in i bilden i anslutning till 720 eller 1080p TV-apparater. Lyckligtvis gör Apple Mini DisplayPort till VGA-adapter tillgänglig så att du kan ansluta iMac till din VGA-TV.

  Du behöver:
  Intel iMac
  . TV med VGA-anslutning.
  Mini DisplayPort till VGA-adapter.
  VGA-kabel med 2 hane DB-15 kontakter.
  Linjeingång för ljud-kabel med en 1/8-tums stereo mini-kontakt och stereo phono-kontakter.


  1.
  Stäng av datorn runt så att du kan komma åt anslutningsportarna som är belägna i det nedre vänstra hörnet på baksidan.
  2.
  Anslut Mini DisplayPort kontakten på adaptern till din iMac Mini DisplayPort. Denna hamn är belägen på höger sida av hamnen panelen, mellan Ethernet och FireWire 800-portar. Det ser lite ut som en kortare, bredare USB-port, och att kontakten passar endast på rätt sätt, så att du inte behöver använda en hel del kraft för att infoga det.
  3.

  Anslut ena änden av VGA-kabel till VGA-porten på den andra änden av Mini DisplayPort till VGA-adapter. Eftersom kontakten är formad som en trapets, så passar bara åt rätt håll. När du har fäst den, för hand dra åt tumskruvarna på vardera sidan av kontakten så att den inte kommer att falla av.
  4.
  Anslut den andra änden av VGA-kabeln till din TV: s VGA-port. Som med adaptern, så passar bara ett sätt, och du bör dra åt tumskruvarna för att låsa in den
  5.
  Anslut 1/8-tums mini kontakten på din ljudutgång -in kabeln till hörlursuttag porten på datorn. Det är märkt med en bild av ett par hörlurar och är längst till vänster sida av hamnen panelen.
  6.
  Anslut de två phono-kontakter från linje-in-adapter till din TV ljudingång för VGA-kontakt. Även TV ryggplåtar kan skilja i design, kommer de att oftast väldigt nära VGA-kontakten och kan märkas "datorljud" eller "VGA Audio. " Anslut den röda kontakten till den röda kontakten för höger kanal, och den vita eller svarta kontakten till den svarta eller vita kontakten för vänster kanal. Observera att vissa TV helt enkelt kan ha en 1 /8 tum stereokontakt. Om så är fallet bör du använda en line in-kabeln med två 1/8-tums stereo mini-pluggar i stället för line in-kabeln med phono-kontakter.
  7.
  Förvandla din TV på och använda sin knapp val av ingång som kan vara märkt "TV /Video", "Källa" eller "Input" för att välja "VGA" eller " Dator "ingång. Din TV kan använda en något annorlunda namn för ingångsväljaren eller kan du välja källor genom sitt menysystem och det kan också ge ett annat namn till dess VGA-ingång. Rådfråga din instruktionsbok för din TV: s specifika namn och förfaranden.


Previous:nothing Next:hur man fixar en bärbar hårddisk

Relaterade artiklar


 • Hur man monterar en kamera i linux
 • hur du ställer in mina favoriter samma från alla datorer
 • hur du ändrar en asus tangentbord
 • hur du ställer in dubbla bildskärmar med dubbla kort crossfire video
 • hur man återställer administratörslösenord på en thinkpad ibm
 • hur man rengör skrivhuvudet av en Xerox 8560
 • hur reparera en Toshiba Satellite A35 eluttaget
 • Hur hittar jag en adapter för att konvertera en USB-kontakten till en parallellkontakt?
 • Hur byter jag en Compaq Evo n610c moderkort?
 • hur du uppdaterar ati 3870 bios