Dator > hur du uppdaterar RAM på en MacBook

 • hur du uppdaterar RAM på en MacBook


 • RAM (Random Access Memory) är den typ av datorns minne som låter dig köra program, program och processer på en dator. Ju mer RAM du har, desto mer kan du köra på en gång utan din dator långsammare. Det är typiskt lättare att ändra hårdvaran i stationära datorer eftersom de har mer utrymme, men du kan också ändra och uppdatera din RAM i bärbara datorer. Du kan ändra din MacBook RAM med hjälp av en skruvmejsel för att ta bort den nedre höljet för att komma till redan existerande hårdvara

  Du behöver:.
  Nya RAM-kort.
  Phillips-skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn, stänga skärmen, sedan dra ur alla sladdar och kablar till denna. Vänd den bärbara datorn och sätt den på en plan, stabil yta. Du kan ställa in laptop på en trasa för att undvika repor.
  2.
  Ta bort de åtta skruvarna på den bärbara datorns hölje botten (fyra på en kant, fyra på den andra) med hjälp av en liten Phillips-skruvmejsel. Vänd försiktigt skruvmejsel motsols för att ta bort dem. Skruvarna finns i två olika storlekar, in så de i två separata grupper så att du kan sätta tillbaka dem lätt.
  3.
  Ta bort det nedre höljet, lägg den åt sidan för att avslöja de inre komponenterna och hårdvara på MacBook. För att undvika statisk elektricitet skada, röra en naken, metallyta inuti datorn för att fullgöra dina fingrar och händer innan du rör vid RAM.
  4.
  Leta reda på minnesmodulen på insidan av den bärbara datorn hölje. Tryck frigöringsspakarna för att låsa upp den befintliga pinnar av RAM, sedan försiktigt bort dem genom att hålla i ytterkanterna av pinnar.
  5.
  Sätt i det nya RAM-minnen genom att försiktigt föra dem till platser där den befintliga pinnar var, anpassa den guldfärgade kanten och skårorna med facken. Applicera jämnt tryck till RAM minnet och trycker försiktigt nedåt för att låsa den på plats. Båda pinnar ska vara jämnt med varandra.
  6.
  Tillbaka botten höljet på den bärbara datorns ram, sedan in skruvarna tillbaka till sina respektive platser. Vrid skruvmejseln medurs för att försiktigt dra dem tillbaka till deras ursprungliga positioner. Var noga med att inte dra åt dem för mycket, vilket kan skada skruvar och /eller hölje.
  7.
  Slå på din dator, sedan logga in Klicka på Apple-ikonen och klicka sedan på " Om den här datorn. "Bredvid" Memory "det ska visa dig hur mycket RAM-minne du har installerat. Om numret (till exempel 2 gigabyte) matchar det belopp som du just installerat har RAM har installerats korrekt och du kan fortsätta använda din bärbara dator som vanligt.


Previous:nothing Next:Alienware Area 51 ALX specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man återställer SonicWALL TZ
 • hur man sätter tillbaka nycklarna på min gateway notebook tangentbord
 • hur man ställer in en trådlös D-Link router
 • Vad behöver jag installera en sata hårddisk?
 • hur du ansluter ett tangentbord till en hp laptop
 • hur du ansluter Acer Aspire till Internet utan en server
 • hur ett trådlöst modem fungerar
 • hur reparera och rädda en flash-enhet med data
 • hur du aktiverar USB-porten på baksidan av en latitud CPX
 • dell Inspiron 8200 laptop specifikationer