Dator > dator uppgradering tips

 • dator uppgradering tips


 • I dagens ekonomi är det viktigt för konsumenterna att få mest för sina pengar ur varje produkt de köper. Datorer kan vara dyrt att köpa, så en del ägare kommer att vilja göra vad de kan för att förlänga dess livslängd. Uppgradering av datasystem kan hjälpa dig att hålla det funktionella under en längre tid. Många typer av uppgraderingar finns tillgängliga och kan enkelt fyllas i av dig själv eller med hjälp av en professionell.

  Lägga till minne

  Installera extra minne är en uppgradering som kommer att förbättra den funktionella kapaciteten på din dator. Den extra RAM-minne, RAM, kommer lagra ytterligare uppgifter för datorn. Du kan också lägga till en DIMM lagringsenhet att förbättra de tillgängliga förråd. Med denna extra lagringsutrymme du kan installera fler program för användning på din dator eller använda utrymmet för att spara fler filer. Installera extra minne till din dator kan vara en svår uppgift, men organisationer som Geek Squad kan göra jobbet åt dig för en serviceavgift. Memory-minnen finns i olika storlekar, så kolla med en butik representant om att produkten passar dina behov innan du gör ditt köp.

  Expansionskort

  Lägga expansionskort är en uppgradering som du kan använda på din dator. Expansionsplatser som finns på datorn kan du lägga till sådana anordningar som modem, nätverkskort och skannrar. På så vis kan du fylla i ytterligare funktioner med ditt system. Innan du gör ditt köp, kolla med butiken företrädare för att säkerställa att enheten kommer att arbeta med datorn. Kontrollera också att du har tillräckligt med minne för att fungera oavsett uppgradering du installerar. Följ steg-för-steg-instruktioner för att installera hårdvara. Att inte göra detta kommer att påverka hur väl uppgraderingen funktioner under användningen.

  Ytterligare uppgraderar tips

  Dator ägare kan vidta ytterligare åtgärder för att förbättra resultatet för sin dator. Dessa små förändringar behöver inte vara dyrt och kan faktiskt vara gratis. Till exempel kan du stänga av många av de program som körs i bakgrunden under datoranvändning. Du kan också stänga av program som automatiskt startar när du slår på datorn, t. ex. AOL Instant Messenger och Microsoft Communicator. Köra färre program på en gång kan också öka hastigheten där datorn fungerar. Stäng av datorn när den inte används så att hårddisken för avstängning. Ändra din skärm presentation kan också förbättra den operativa kapaciteten hos din dator.


Previous:nothing Next:hur man ansluter HP Pavilion dv9230us till en TV

Relaterade artiklar


 • hur man återställer admin lösenord på en gammal Mac laptop
 • hur du använder din gamla bärbara dator som en sekundär bildskärm
 • hur man formaterar om en IBM PC
 • DIY: CAT5 kabel
 • Hur du tar isär din övre locket på din bärbara dator
 • felsökning av en ordagrann flash-enhet
 • hur man un-skriva skydda ett minne
 • hur isär Compaq Presario C500
 • usb återhämtning på Windows XP
 • hur ärmen datorkablar