Dator > Wireless Laser Mouse 6000 problem

 • Wireless Laser Mouse 6000 problem


 • Microsoft trådlösa möss ger flera fördelar såsom minskning av skräp och ökad rörlighet. . Anslut bara mottagaren till en USB-port, ladda ner mjukvaran och du är igång. Ibland musen inte fungerar till full kapacitet. När detta händer finns det några åtgärder för felsökning du kan vidta för att lösa problemen.

  Synkroniseringsproblem

  Varje Microsoft trådlös mus fungerar via en USB-mottagare. Det kan finnas tillfällen då mottagaren och musen inte går att ansluta till varandra. För att återställa funktionerna en resynkronisation kan vara nödvändig. För att synkronisera musen och mottagaren, tryck på knappen på mottagaren och vänta på att blinka. Tryck in och släpp "Connect"-knappen på undersidan av musen och se den gröna lampan lyser med fast sken. En Wireless Notebook Mouse kan plötsligt sluta fungera om mikrobrytare under musen är intryckt. Spetsen av en bläckpenna för att trycka på knappen för

  USB-anslutning Problem

  En dålig anslutning mellan USB-mottagaren och PC-port kan orsaka mus problem. Ta bort mottagaren från den aktuella porten och fäst den till en annan port på datorn. Om möjligt, använd en port på baksidan av datorn. Tillbaka portar ger mer effekt än en främre porten.

  Batterier

  Microsoft Wireless Möss drivs med vanliga AA eller AAA-batterier. Om batterinivån är låg eller helt slut musen fungerar inte. För att lösa problemet genom att byta gamla batterier med en ny uppsättning batterier. Kontrollera batteriet placering som de kan ha varit något lossnat. Ta ur batterierna och säkert sätt tillbaka dem.

  Signal Problem

  Musen fungerar sporadiskt när något stör den trådlösa musen signalen. Ta bort andra trådlösa enheter som routrar bort från musen. Sladdlösa telefoner, mobiltelefoner, fläktar, radioapparater och lysrör tenderar att avbryta signalen mellan musen och mottagaren. Placera sådana objekt på minst åtta till 12 inches från mottagaren och musen.

  Problem med programvara

  Andra mus programvara kan komma i konflikt med den trådlösa musen. Ta bort programvara i konflikt genom att gå till "Kontrollpanelen. "Leta motstridiga programvara och följ borttagning instruktioner. Microsofts trådlösa mus programvara kan behöva en uppdatering. Hämta Microsoft IntelliPoint eller IntelliType programmet från Microsofts webbplats.

  Datorproblem

  Problemet kan ligga med datorn och inte . . musen Testa musen på en annan dator genom att ta bort mottagaren och kopplar den till en annan dator Om musen inte fungerar på en annan dator, är frågan musen och inte datorn kontakta Microsoft Order Desk vid 800-360. -7561 för nya apparater.


Previous:nothing Next:min Dell Latitude D630 fungerar inte med en projektor

Relaterade artiklar


 • hur man återställer lösenordet koden för Windows i kommandotolken
 • hur man byter en LCD på en Lenovo laptop
 • hur du aktiverar Caps Lock-tangenten
 • hur man demonterar en HP Pavilion
 • hur du ställer in ett lösenord sprint AirCard
 • Hur man överför ett e-postmeddelande i Windows 2000
 • hur man gör en bios boot cd
 • hur man uppgraderar en hårddisk i Ubuntu
 • hur man på ett SDHC digital minneskort
 • Inaktivera en Dell suddgummi mus