Dator > hur man gör en dvd-brännare bränner vid låga hastigheter

 • hur man gör en dvd-brännare bränner vid låga hastigheter


 • De flesta DVD-brännare monterad på datorer kan bränna data till tomma DVD-skivor på ett antal olika hastigheter. Bränningshastighet avser tiden brännaren tar att bränna dina filer på tomma DVD. En bränningshastighet 1x innebär att data bränns till din tom DVD med en hastighet av 1. 32MB (megabyte) per sekund. De flesta DVD-brännare kan bränna data med högre hastighet, men ju snabbare du ställa in bränningshastigheten, desto större chans är det ett fel inträffar. DVD-bränning programvara kan du ställa in bränningshastigheten för din förbränning projektet.

  Du behöver:
  DVD-bränning


  1
  Välj DVD-bränning som du vill använda för att kopiera filer, filmer eller musik,. . på en tom DVD skiva. De flesta DVD-bränning program, såsom de som skapas av Nero, Roxio och ImgBurn, kan du ställa in bränningshastigheten för ditt projekt, men alla av dem måste du gå igenom stegen för att skapa en brännskada projekt innan du får ställa in brinna hastighet.
  2.
  Ladda ner och installera DVD-bränning program som du ska använda för att skapa en DVD bränna projekt. Du kan välja att installera programmet automatiskt när nerladdningen är klar. Du kan välja att spara de nedladdade filerna till datorns hårddisk och installera programmet vid ett senare tillfälle, om du vill. Du bör följa programmets Installationsanvisningar Om du installerar programmet senare.
  3.
  Starta DVD-bränning programmet. Följ instruktionerna för programmet för att skapa en ny bränna projekt. Du kan välja att skapa ett filmprojekt, en musik projekt eller ett projekt om. Om du vill skapa en DVD som kommer att spela en film på en DVD-spelare ska du välja film alternativet, eftersom detta kommer att skapa en fil och mappstruktur på tomma DVD som används av DVD-spelare.
  4.
  Markera de filer du vill bränna till en tom DVD och lägga till dem i ditt projekt. Vissa program kan du dra och släppa filer till programmets gränssnitt fönstret. De flesta program ger dig en indikation på hur mycket utrymme du ska använda på den tomma DVD, och varnar dig om du har valt filer som överstiger det tillgängliga utrymmet på den tomma DVD.
  5.
  Välj din DVD-brännare enhet från en rullgardinsmeny i programmets gränssnitt fönstret. Detta är den enhet som du ska använda för att bränna dina filer.
  6.
  Välj den hastighet som du vill att DVD-brännaren att använda. DVD-bränning programmet läser DVD-brännare förare filer och låter dig välja en av de hastigheter som stöds av enheten. De flesta program som standard till den snabbaste hastigheten stöds av enheten, så från drop down menyn väljer du en lägre hastighet. Detta kommer att göra din DVD-brännare bränna på lägre hastighet, när du väljer att börja bränna projektet.
  7.
  Följ programmet instruktioner att börja bränna dina filer till DVD. Filerna kommer att brinna med den hastighet du ställer in i programmets projekt inställningar.

  Tips och varningar


 • alltid hämta och installera de senaste drivrutinerna för din DVD-brännare enhet. Du hittar dessa på tillverkarens webbplats. Uppdaterade drivrutiner kan innehålla ytterligare funktioner som din DVD-brännare program kan använda för att säkerställa bästa kvalitet kopior.
 • Kopiera kommersiella DVD-skivor med hjälp av en dvd-brännare kan vara i strid med upphovsrättslagen.

Previous:nothing Next:hur man uppgraderar ReadyNAS minne

Relaterade artiklar


 • hur uppdatera skrivhuvuden i patroner som inte fungerar
 • hur du skannar min dator efter en lämplig grafikkort
 • Inaktivera pekplattan i bios
 • Hur byter jag en Lexmark M410 fixeringsenheten?
 • vad är nackdelar med att använda en xDrive?
 • hur man ansluter externa högtalare till en Acer laptop
 • Inaktivera en Dell suddgummi mus
 • hur man byter en Toshiba kort satellit video
 • hur du överför ett program till en netbook
 • sätt att gå grönt med bläckpatroner