Dator > Plextor verktyg

 • Plextor verktyg


 • Plextor, grundat 1990, har fokuserat på högteknologiska produkter från DVD-RW-enheter till solid state diskar. . Företaget hade rötter i Texel som skapade CD-ROM och CD-spelare. I september 2010, erbjuder Plextor en mängd högteknologiska och lagringsmedia verktyg för att hjälpa datorn novis, datorn programmerare och alla däremellan.

  DVD-skiva Dupliceringsapparaten

  i september 2010, gör Plextor tre modeller av DVD-skiva dupliceringsapparat PX-DTS100, PX-DTS300 och PX-DTS700. Dessa skiva dupliceringsapparater arbete av samma principer som en VHS kopiering enhet, den ursprungliga skivan placeras i ett magasin och skivan är sedan dupliceras i varje detalj med en CD-R eller CD-RW i det andra facket eller magasin. Skivan duplicerade kanske en i taget med PX-DTS100 eller upp till sju gånger på en gång med PX-DTS700. Dessa "PlexTOWER" skiva dupliceringsapparater stöd för alla CD-R och CD-RW och en eller två lager DVD-R eller DVD-RW-skivor. Förbränningshastigheten för CD media är 48X med DVD-media på 18X. Detta hastighet innebär PX-DTS700 kan bränna upp till 56 DVD-skivor eller 154 cd-skivor per timme.

  Mini Digital HDTV-mottagare

  Du kan plocka upp HDTV för att titta på din bärbara eller stationära med denna receiver. Flash-enhet storlek Mottagaren passar väl in i USB-porten och är byggd för att ta emot HD-signaler från USA DTV Standard ATSC protokoll och fri luft-to-air TV-och ljudsignaler. Denna mottagare tillåter användaren att titta på, pausa eller spela in tv och visar titta på efterfrågan med den integrerade elektronisk programguide. Mottagaren stödjer både 4,3 och 16,9 bildformat och tillåter betraktaren att titta på helskärm eller i "fönsterläge" läge för att underlätta i multitasking. Detta användbart verktyg även interagerar med Windows Media Center för att ge en 14 dagars TV-guide och schemalagd inspelning.

  Solid State Drive

  Plextor ger också en SSD-hårddisk för att ge en säker och bekväm extern hårddisk till lagra data och media. Solid State Drive använder NAND-flashminne som är icke-flyktiga och mycket mindre risk att drabbas av skada till följd av att tappas eller upplever en strömstöt. Plextor Solid State Drives kommer med antingen 64 eller 128 GB lagringsutrymme och har en slitage utjämning algoritm för att förlänga livslängden och funktionalitet av frekvensomriktaren medan i en fylld eller "smutsiga" stat. Enligt Plextor Amerika, "Plextor SSDs var de enda enheter som bibehöll samma prestanda oavsett om enheterna var rena eller smutsiga. " Plextor Solid State Drives åtgärd 2,5 inches över och är inneslutna i aluminium.


Previous:nothing Next:hur man återställer chip på en HP 88XL bläckpatron

Relaterade artiklar


 • förteckning över PCI-enheter
 • hur man bränner en ISO-fil till en CD i Vista
 • Felsökning av en USB-hubb
 • Felsökning en Microsoft problem mus rullning
 • hur du ansluter en KVM-switch
 • SATA-hårddisk laptop svårigheter
 • Panasonic laserskrivare felsökning
 • hur isär Compaq Presario C500
 • Vilka är fördelarna med bärbara datorer för studenter?
 • hur man bränner en dvd med hjälp av ISO-filer