Dator > Hur du tar isär en HP dv2000

 • Hur du tar isär en HP dv2000


 • Laptop är demontering en riskabel förfarande, men det är också en användbar färdighet att lära sig. Det är praktiskt när du tar bort, uppgradering och reparation maskinvaruenheter inuti din HP Pavilion laptop. Det största nackdelen är att det alltid finns en möjlighet att du kommer att demontera din laptop felaktigt. Detta gäller särskilt om du aldrig har tagit isär din bärbara dator innan. Om din dator fortfarande omfattas av garantin finns också risken att ta isär den bärbara datorn dig själv kommer att avsluta din garanti avtal.
  1
  Stäng av din bärbara dator med operativsystemet. . . Koppla bort nätadaptern från sin sockel. Koppla ur och ta bort alla datalagring och nätverksenheter från den bärbara datorn. Dra displayen stängd. Placera den bärbara datorn nedåt med den främre kanten på den bärbara datorn vänd framåt.
  2.
  Skjut batterispärren åt vänster för att lossa batteriet ur facket. Ta ut batteriet ur det övre högra hörnet på den bärbara datorn.
  3.
  Ta bort den inre Phillips-skruv säkra hårddisken locket på plats. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra hårddisk inuti sitt fack i den bärbara datorns nedre högra hörnet. Ta tag i hårddiskens svart, plast fliken och lyft sedan hårddisken ur den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort den inre Phillips-skruv säkra minnet locket till mitten av bärbar dator. Ta bort locket. Särade behåller spärrarna på vardera sidan av RAM-modulen i facket. Luta RAM uppåt i en vinkel, och sedan dra RAM ur minneskortplatsen. Upprepa detta för alla RAM-moduler du ta bort. Förvara moduler i en icke-statisk plastpåse för att undvika elektrisk skada.
  5.
  Ta bort den trådlösa locket kortfacket och dess behåller Phillips-skruv från den bärbara datorns övre vänstra hörnet. Försiktigt bort de två antennkablarna från det trådlösa kortet i facket. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra kortet på plats. Lyft ut kortet från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  6.
  Ta enda Phillips, skruv från insidan längst upp till vänster om den tomma hårddisken facket. Denna skruv säkrar den optiska enheten i det nedre vänstra hörnet av laptop på plats. Sätt ett gem i hålet på framsidan av den optiska enheten. Tryck på gemet i hålet tills enheten matas ut från facket. Dra ut enheten av den bärbara datorn. Ta ut alla märkt och omärkt skruvarna från undersidan av den bärbara datorn. Detta inkluderar alla skruvar sitter inuti någon av hårdvara avdelningar.
  7.
  Placera den bärbara datorn uppåt, och dra öppna displayen så långt du kan. Ta tag i övre kanten av tangentbordet, och placera den nedåt på den bärbara datorn yta. Spåra stora bandkabel sträcker sig från botten av tangentbordet till moderkortet. Koppla bort kabeln från den bärbara datorn, och sedan ta bort tangentbordet.
  8.
  Leta reda på omkopplaren locket på den övre kanten av det övre höljet församling nära basen av LCD-panelen. Koppla bort kabeln sträcker sig från växel till moderkortet. Luta höljet uppåt och skjut den till höger för att frigöra den från den bärbara datorn höljet. Ta bort strömbrytarskyddet helt.
  9.
  Koppla bort kablarna som sträcker sig från varje sida av bildskärmen till moderkortet. Ta bort Phillips-skruvarna från varje skärm gångjärnet. Lyft hela displayen församling bort av den bärbara datorns bas. Placera den med framsidan upp på en plan yta.
  10.
  Koppla bort pekplattan kabeln från sitt moderkort kontakten strax ovanför pekplattan enheten vid nedre kanten av det övre höljet. Ta bort de fem Phillips-skruvar från det övre höljet församling. Lyfta hela övre hölje från basen av den bärbara datorn för att avslöja det inre innehållet i din bärbara dator.


Previous:nothing Next:mus skicklighetsspel

Relaterade artiklar


 • Vilka är de delar & syftet med datorn?
 • Hur fungerar Belkin Laptop Cooling Stand arbete?
 • hur man gör min laptop trådlöst
 • hur du lägger upp saker till en PDA
 • HP m8400f RAM-kapacitet
 • Inspiron 1501 specifikationer
 • Vad händer om jag glömt mitt Linksys lösenord?
 • papperet kommer inte att mata in min Canon iP4000
 • tracking cookies & etik dator
 • HP Compaq 6730b specifikationer