Dator > hur man fyller HP Bläck cartages

 • hur man fyller HP Bläck cartages


 • Hewlett-Packard (HP) bläckpatroner kan fyllas på upp till åtta gånger med Påfyllnadssatser, beroende på märket på bläck refill kit du köper. Så snart bläckpatron kör tomma, ska cylinderampullen fyllas så att bläckpatron inte torkar upp. Om kassetten torkar upp, kan det inte vara lönsamt för påfyllning. Håll ett refill kit till hands för antalet HPs bläckpatroner som du använder, till exempel en HP 58 eller HP 60

  Du behöver:. .
  HPs bläckpatroner refill kit
  Pappershandduk.
  Tandpetare.
  Smörkniv.
  Tejp.


  1.
  Ta bort leveranserna från refill kit. Färg HP Påfyllnadssatser har en flaska av cyan, magenta och gult bläck och tre sprutor. Den svarta refill kit har en flaska med svart bläck och en spruta. Vissa kit kommer att ha en push stift i förekommande fall till HP patron.
  2.
  Ta bort etiketten från bläckpatronen. Om bläckpatron har ett tak i stället för en etikett, använd en smörkniv för att bända upp locket för att ta bort den. Var försiktig så att inte locket som du behöver för att ersätta den senare. Placera kniven under läppen av locket och bänd upp när du flyttar kniven längs kanten av locket hela vägen runt.
  3.
  Placera bläckpatronen på sin sida på en bit hushållspapper. Om refill kit levereras med en push stift, placera spetsen på stiftet på ventilationshål och tryck ner för att förstora hålet. Använd en tandpetare på färgbläckpatronerna att testa där varje färg på patronen. Obs: tandpetare för att testa färgen kommer att hindra dig från att använda fel färg i fel ventilationshål.
  4.
  Fyll sprutan med bläck genom att placera nålen i bläcket flaskan och dra in en lämplig mängd av bläck som visas på HP refill kit paket. Färgen bläck refill kit har en spruta för varje färg.
  5.
  Injicera bläcket i bläckpatronen genom att föra in nålen i kassetten så långt det går utan kraft och långsamt trycka ner på toppen av sprutan. Stoppa eventuella bläck strömmar ut. Torka upp överflödigt bläck med en pappershandduk. Obs: HP bläckpatroner som inte är helt tomma kommer inte att ta det fulla beloppet av bläck. Injicera kvar bläck tillbaka in i flaskan med bläck.
  6.
  Tillbaka locket på bläckpatronen om du har tagit bort ett tak. Använd tejp för att hålla locket på och på plats. Du behöver inte byta ut etiketten på en märkt bläckpatron.
  7.
  Placera bläck transport i skrivaren och kör 2-3 testsidor att cykla bläcket. Varje handling ska verka för att testsidor.


Previous:nothing Next:administratörslösenord återhämtning i Vista

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar Caps Lock-tangenten
 • Hur man överför intern hårddisk data
 • korrupta hårddiskåterställning
 • dell D630 latitud laptop specifikationer
 • Vad är HP Memories skivor?
 • hur man ställer in en trådlös anslutning på en Dell D400 laptop
 • hur du ansluter stereohögtalare till en dator
 • plotter information
 • hur man demonterar en Acer Aspire 5520-5912
 • hur man bränner en DVD till ett SD-kort