Dator > hur man fixar den 3 blinkande röda lampor på en PS3

 • hur man fixar den 3 blinkande röda lampor på en PS3


 • PlayStation 3 är en ganska robust och pålitlig konsol. Det finns dock en fråga som vissa användare tycker sig stå inför-den blinkande röda ljuset på framsidan av maskinen. Detta är vanligen orsakas av överhettning, som kan utlösas av ett antal faktorer, bland annat damm uppbyggd, bristande ventilation eller lösa eller frånkopplad kablar. Sony kommer att fixa detta problem för dig, men innan du skickar din PlayStation bort, finns ett antal enkla tekniker som kan undvika denna handlingsplan.

  Du behöver:
  torr trasa
  . Hörlurar.
  Handhållna dammsugare.

  Rengöring Damm Ansamling


  1.
  Stäng av PlayStation 3. Koppla bort alla kablar till konsolen. Blås i varje utsatt anslutning att ta bort damm uppbyggd.
  2.
  Bort mycket damm uppbyggd med en torr trasa. Se till att inte trycka duken för långt in några anslutningar för att förhindra att koppla interna ledningar.
  3.
  Ta bort damm från fläkten på baksidan av konsolen. Blåser kommer inte att rena tunga uppbyggd, och en trasa brukar inte få tillräckligt djup. Använd en hörlur för att komma in i baksidan av fläkten och ta bort allt damm. Var noga med att inte trycka in hörsnäckorna längre än fansen "blad för att förhindra inre skador.
  4.
  Vakuum ut kvarvarande damm från fläkten och exponeras med hjälp av en handhållen dammsugare . Detta kommer att extrahera allt damm som du kan ha skjuts in vid rengöring.
  5.
  Återanslut alla kablar och slå på PlayStation på. Om den röda lampan är fortfarande närvarande, gå vidare till avsnitt 2.

  Ta bort hårddisken


  1.
  Stäng av PlayStation 3. Tryck på låsknappen på utsidan av hårddisken facket.
  2.
  Ta bort hårddisken. Bort eventuella damm med en torr trasa. Använder hörsnäckor för svåra att nå platser.
  3.
  Sätt på Playstation 3 på utan hårddisk inuti. Låt konsolen för att starta upp helt. Stäng av PlayStation 3 av. Sätt tillbaka hade enheten.
  4.
  Sätt ett spel (om det inte är en i redan) och slå på konsolen. Låt den helt och hållet starta upp det första alternativet skärmen.
  5.
  Stäng av konsolen. Ta bort spelet och hårddisken. Starta om konsolen igen. Stäng av den en gång och sätt tillbaka hårddisken. Upprepa denna procedur tre gånger. Detta är den vanligaste metoden för att lösa det röda ljuset frågan (och den första som fattas när du skickar din konsol till Sony).

  Skicka PlayStation 3 Sony


  1.

  Pack PlayStation 3 till antingen sin originalkartong eller någon av liknande storlek. Inkludera endast konsolen (med det hårda bort enheten).
  2.
  Fyll i rutan kommer bubbelplast, tidningar och annat material för att dämpa konsolen och förebygga skador.
  3.
  Kontakta Sony via telefon nummer som tillhandahålls på sin webbplats och få ett kundnummer kvitto och skicka adressen.
  4.
  Skicka konsolen till uppgett. Om enheten fortfarande omfattas av garantin, kommer det att kosta dig något att fixa. Om inte, kommer det att vara ungefär $ 150. Fastställande din PlayStation 3 och återlämna den till dig är en process som tar upp till sex veckor.

  tips och varningar


 • Låt PlayStation att vila. Försök att inte spela det under längre perioder (exempelvis fem eller fler timmar i ett sammanträde). Alltid stänga av den när den inte används.

Previous:nothing Next:hur kopiera filer i WMP

Relaterade artiklar


 • SATA-hårddisk laptop svårigheter
 • hur man byter magneter under en iBook knappsats
 • Jag vill öka överföringshastigheten i mitt minne
 • hur du fyller på programvara med hjälp av en extern USB-DVD-enhet
 • hur man återställer micro sd
 • minnesuppgradering information
 • hur man backup till disk för hantering
 • hur man konfigurerar ett modem
 • Felsökning av problem bluetooth mus
 • hur du aktiverar Caps Lock-tangenten