Dator > hur man byter en Toshiba kort satellit video

 • hur man byter en Toshiba kort satellit video


 • Du kan byta ut eller uppgradera grafikkortet i din Toshiba Satellite bärbar dator för att lösa en display problem eller förbättra sin grafikprestanda. Om du vill byta ut grafikkortet för att felsöka en display fråga, diagnostisera problemet rätt att se till att problemet orsakas av grafikkortet och inte någon annan komponent till exempel LCD-skärmen eller inverter ombord. Om din bärbara dator skärm problem som orsakats av dess grafikkort, ansluta den bärbara datorn till en extern bildskärm kommer att visa samma skärm problem. Men om en extern bildskärm visas bilder på rätt sätt, kan problemet vara med någon annan komponent och inte grafikkortet. När du uppgraderar ditt kort, se den nya komponenten är kompatibel
  1.
  Stäng av datorn och koppla ur dess nätkabel. Placera den bärbara datorn framsidan nedåt på en plan yta på en bekväm arbetshöjd. Ta bort batteriet och hårddisken från basen genom att släppa plastskydden skärmning batterifacket och hårddisken kammare. Lyft av komponenterna.
  2.
  Ångra låsskruvar för att ta bort facket täcker för minne (RAM), det trådlösa kortet och modemet. Ta bort de sex skruvarna och behålla dem i en liten behållare. Med sina locket, demontera RAM-moduler genom att koppla ur klipp på spåret mun att släppa modulen. Sprid klipp från modulen och dra ut sina tänder från facket.
  3.
  Bort modemet kortet och LAN-uttag montering. Ångra två skruvar loss modemkortet och dra ur jacket LAN kabel från laptop's moderkort. Med modemet kortet och LAN-uttag släppte från moderkortet, lyft av församlingen.
  4.
  Ta bort alla skruvarna från basen och vrid laptop över. Kom ihåg att behålla partier av skruvar i olika behållare för enkel montering. Öppna laptop lock och ta bort säkra band --- en lång smal remsa placeras på toppen av tangentbordet panelen håller den på plats. Sätt i en platt spets genomföra inom ramen för band och manövrera verktyget för att bända upp band lös. När bandet lossnar, ta bort två skruvar för att lossa tangentbordet. Lyft upp tangentbordet och lossa kabelanslutning till moderkortet.
  5.
  Demontera den optiska enheten (CD-eller DVD-enheten). Efter bortkoppling och ta bort tangentbordet, kommer den bärbara datorns övre luckan vara tillgänglig, ta bort en enda skruv från toppen för att frigöra den optiska enheten. Lossa enheten genom att skjuta ut den ur den bärbara datorns bas och dra sitt huvud från den andra änden.
  6.
  Bort en metallplatta ligger centralt på den övre luckan, avskärmning grafikkortet kontakter, genom att lossa en enda skruv. Med plattan, ta bort locket genom att lossa tre skruvar. Koppla kabelanslutningar till moderkortet, inklusive högtalarkablarna, pekplatta kabel, inverter kabel och LCD-kabel.
  7.
  Lyft och ta bort den bärbara datorns övre luckan och LCD lock. Eftersom du inte tagit bort den bärbara gångjärnen kommer locket fästas vid den övre luckan, och kan tas bort som en enda församling. Dra locket och locket montering uppåt för att koppla loss det från grunden. Moderkortet är nu helt tillgänglig.
  8.
  bort en enda skruv från en metall stag som håller för hårddisk och grafikkort på plats. Avinstallera grafikkortet genom att lyfta den från moderkortet. Installera den nya grafikkortet orientera det om detta och anpassa den till facket. Tryck in kortet tills det är ordentligt ansluten. Återmontera den bärbara datorn efter installation av ett nytt grafikkort.

  Tips och varningar


 • inte försöker installera en komponent som inte stöds. Detta kan skada både komponenten och den bärbara datorns kortplats.

Previous:nothing Next:hur du ansluter en KVM-switch

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurera en bärbar dator
 • Hur hittar jag en adapter för att konvertera en USB-kontakten till en parallellkontakt?
 • hur reparera ett trasigt lås på en Mac PowerBook
 • hur du skannar negativ med HP Scanjet 8200
 • hur man ansluter en ThinkPad T41 till en TV
 • tracking cookies & etik dator
 • Inaktivera en Dell suddgummi mus
 • hur du fyller skrivare bläck
 • hur man kan skydda en bärbar dator tangentbord
 • skadeverkningar av laptop överanvändning