Dator > hur man byter avfall toner

 • hur man byter avfall toner


 • Få ut mer av din toner genom att fylla den när du kör ut, snarare än att använda en ny tonerkassett varje gång. Du kan hitta billiga Toner refill för varje typ av tonerkassett. Byta spilltonerbehållaren inte bara kostar mindre på lång sikt (sedan en refill kit är billigare än en ny patron), men det skär ner på plast avfall som produceras. Byta avfall Tonern kan vara skrämmande första gången du prova det, men efter ett par gånger kommer du att kunna göra denna uppgift effektivt

  Du behöver:
  Toner refill kit.
  Tidning.
  Papperskorg.
  Latexhandskar.


  1.
  Bläddra grundläggande toner refill instruktioner från Toner Refill nu (se Resurser) för att avgöra hur du ska ta isär din tonerkassett. Det finns fyra grundläggande strategier: koppla ur att fylla på, skruva att fylla på, smälta hål att fylla på och vrida för att fylla
  2
  Läs instruktionerna i toner refill kit som innehåller modell. . specifika tips och råd. Till exempel, om du behöver smälta ett hål att fylla på toner, kommer den manuella berätta vart du ska placera verktyget hålet smälta mot patronen. Om du behöver vrida patronen att öppna, lär du dig var (och i vilken riktning) för att vrida.
  3.
  Lägg en platt ark tidningspapper på ett bord och ställa en tom soptunna i närheten. Montera latexhandskar på händerna för att förhindra fläckar medan du hanterar toner. Koppla in din hål smältande verktyg (ingår i satsen), om man är nödvändigt, och låt den värma upp innan du fortsätter.
  4.
  Öppna upp skrivaren och ta tag i toner patronen genom sin räfflade handtag. Dra patronen upp och ut ur skrivaren. Lägg det på tidningen med etiketten mot dig.
  5.
  Öppna upp patronen, efter den bästa metoden, töm den gamla toner i din papperskorg. För Koppla att fylla på, ta tag i toner kontakten med en tång och dra ut den. För en skruva att fylla på, lossa skruvarna på slutet av din tonerkassett att exponera kontakten. Dra sedan ut kontakten med tång, och dumpa avfallet toner.
  6.
  Häll din flaska fylla tonern i kassetten.
  7.

  Seal din patron tillbaka upp. Twist det på plats eller sätta in toner kontakten för hand (då skruva på gaveln vid behov). Patroner som behöver smälta hål metoden kan återförslutas med folie tejp (ingår i satsen).
  8.
  Torka utsidan av tonerkassetten att städa upp någon utspilld toner. Sedan sätter i patronen tillbaka till din skrivare.
  9.
  Bär papperskorgen som innehåller den gamla toner till en deponin, eftersom tonern har en lukt.


Previous:nothing Next:varför kommer inte datorn känner igen tomma DVD-skivor

Relaterade artiklar


 • hur datorer avstängning nätverk
 • USB-datakabel instruktioner
 • Inaktivera pekplattan på en Toshiba laptop
 • hur man spelar in telefonsamtal på datorn
 • hur man rengör datorer Apple laptop
 • Hur uppgraderar jag en processor på en T23?
 • hur du uppgraderar Dell Dimension 8200-serien
 • Jag vill öka överföringshastigheten i mitt minne
 • felsökning av en LaserJet 1012 i Vista
 • hur man installerar en Pentium D-processor