Dator > de bästa och? snabbaste allt-i-ett skrivare

 • de bästa och? snabbaste allt-i-ett skrivare


 • Du behöver:
  dator med internet kapacitet

  Allt-i-ett skrivare är ett ovärderligt verktyg för människor som söker skrivare som kan göra mer än att bara skriva ut. . Allt-i-ett skrivare är särskilt lämpliga för små företag eftersom de kräver lite utrymme och är utmärkta på utskrift, skanning, kopiering och faxning ibland. Deras multifunktion förmåga också hjälper till att minska tid och sänker priset jämfört med att köpa separata produkter för varje funktion.

  Epson WorkForce 520

  Under 2010 introducerade Epson deras arbetskraft 520 allt-i-ett-skrivare, kopieras som Världens snabbaste. Till skillnad från vissa allt-i-ett skrivare, använder arbetskraften 520 alla fyra multifunktionsskrivare förmågor snarare än bara tre.  Med hastigheter på 15 sidor per minut i svartvitt och 5,4 sidor per minut i färg, arbetskraften 520 skott före konkurrenterna i sin klass. Den använder högpresterande 2. 400 dpi skanning med en papperskapacitet på 100.  In på en måttlig $ 199, eller mindre, arbetskraften är 520 bland de mest prisvärda allt-i- en skrivare för sin snabbhet och multifunktion. användning.

  HP Officejet 5610

  Samtidigt som uppfyller alla nödvändiga krav för utskrift, skanning, faxning och kopiering, kommer HP Officejet 5610 med vissa frågor, inklusive dyrt bläck som används.  Med utskriftshastigheter på upp till 20 sidor per minut i svartvitt och 13 sidor per minut i färg, erbjuder Officejet 5610 upp fina hastighet för den genomsnittlige användaren samtidigt lyckas hålla elegant, lätt at13 pounds och billiga med pris på $ 110 och uppåt.  Mindre avigsidor innehålla någon trådlös teknik. Snarare ansluter Officejet 5610 via USB till PC. Det kan leverera högst 100 exemplar per användning och har en total minneskapacitet på 100 sidor på faxen sidan.  Sammantaget är Officejet 5610 kan slutföra varje uppgift den är konstruerad för enkelt och snabbt.

  Canon PIXMA MP560

  Canon PIXMA MP560 är en utmärkt allt-i-ett-skrivare med få fel. Vid 6,3 inches hög och 17,9 inches bred, kommer det in som en av de lättaste allt-i-ett maskiner. Medan prissatta mindre än sina konkurrenter i genomsnitt $ 100, den MP560 tyvärr inte innehåller viktiga funktioner som faxfunktion.  Men ganska snabbt i utskriftshastigheten, eller hur det inte överst i hastighet leverans till en standard 9,2 inches per minut i svartvitt och 6,5 inches per minut i färg med ett 150-arks magasin kapacitet.  PIXMA MP560 innehåller trådlös och Bluetooth-teknik som gör det möjligt att fungera utan att kopplas till en dator.


Previous:nothing Next:tonerkassett hållbarhet

Relaterade artiklar


 • vilken typ av minne för att installera i HP Mini 1000?
 • gör en LightScribe DVD-R kräver särskild media?
 • hur man kan överföra Microsoft OS till en ny hårddisk
 • hur man bygger en grym dator
 • hur man upptäcker fjärrstyrning av en dator
 • Inaktivera bläcket läsa på en Canon PIXMA MP190
 • hur du återvinner rhinotek patroner för pengarna
 • de bästa bärbara datorer för under $ 400
 • Vilka är skillnaderna i HP bärbara serie?
 • hur man gör en bios boot cd