Dator > hur man avveckla en acer aspire

 • hur man avveckla en acer aspire


 • Acer Aspire familj av bärbara datorer är en serie av mellanklass datorer riktade mot vanliga användare. För att ta isär en Acer Aspire bärbar dator, måste du koppla uppdateras komponenter som RAM-moduler och hårddisk, och sedan ta bort tangentbordet och skärmen montering. Om du vill plocka isär din bärbara dator för att uppgradera eller byta ut en komponent, se till att ersätta är kompatibel. Innan du börjar, se dokumentation för specifika instruktioner om hur du avveckla just din modell i Aspire familjen.
  1.
  Dra ur nätsladden och ta bort batteriet från en vik på basen av den bärbara datorn . Skjut spärren för att frigöra plasthölje, och lyft upp batteriet. Placera den bärbara datorn med framsidan nedåt på en plan yta i ett väl upplyst område.
  2.
  Release plastpåsen från basen. Ångra skruvarna för att lossa täcker skärmning processorn (CPU), minnesmoduler (RAM), hårddisk och trådlöst kort. Med skruvarna bort, bort täcket med hjälp av en platt genomföra som en hävstång för att höja och ta bort var och en.
  3.
  Avinstallera den optiska enheten (CD-eller DVD-enhet, beroende på modell ). Skruva en enskild bilaga från basen av den bärbara datorn för att frigöra enheten från den bärbara datorns chassi. Skjut in enheten med hjälp av en platt skruvmejsel för att trycka ut det ur laptop ram, och dra sedan köra som sticker ut på en sida.
  4.
  Avinstallera hårddisk enheten. Dra upp den lilla fliken som sitter på enheten för att frigöra den från dess kammare. Koppla loss hårddisken kabeln och ta bort enheten genom att lyfta bort det. Vid byte av enheten med en ny, kom ihåg att ta bort metallhållaren från den gamla och kopplar den till det nya, innan du installerar.
  5.
  Demontera RAM-moduler och det trådlösa kort. Koppla låsklämmorna på spåret genom att trycka bort dem från platsen mun, när modulen fjädrar upp, ta tag och dra ut tills dess tänder är väl ur facket. Ta bort den trådlösa kortet genom att lossa dess antennkablar från ytan av kortet, och avinstallera den på samma sätt som RAM-modulen.
  6.
  Ta bort kylfläkten församling. Ångra två skruvarna från metallplåten över fläkten och koppla bort fläktens kabel genom att koppla ur den från moderkortet. Demontera fläkten genom att lyfta bort det.
  7.
  Avlägsna säkra band och tangentbord. Den säkra band är en lång smal bit placeras på toppen av tangentbordet panel, och kan tas bort med hjälp av ett spetsigt verktyg för att bända loss den. Sätt in verktyget enligt remsan i ena änden och manöver för att lossa band, som arbetar med fingrarna längs remsan som att lyfta bort det. När det kommer bort, ta bort två skruvarna som håller tangentbordet på plats. Försiktigt höja tangentbordet panelen, se till att inte knäppa dess kablar. Flytta panelen mot LCD-skärmen att komma åt dess kabel och koppla loss den från moderkortet.
  8.
  Demontera den bärbara datorns skärm församling. Lossa skärmen bezel genom att ta bort små gummitätningar och skruvar lossa fäster plastramen till skärmen rygg skal. Släpp LCD-panelen från en tunn metallram genom att ta bort skruvarna från varje sida och luta skärmen framåt. Koppla ur strömkabeln och video kabel och dra ut panelen.

  Tips och varningar


 • Ta inte isär din bärbara dator under garantiperioden.

Previous:nothing Next:hur man uppgraderar en hårddisk i Ubuntu

Relaterade artiklar


 • Hur man överför ett e-postmeddelande i Windows 2000
 • hur man ställer in en Western Digital hårddisk
 • Felsökning en Microsoft problem mus rullning
 • hur man överklockar Dell XPS 420 Quad Core Q6600
 • hur du skickar en bärbar dator till Indien
 • hur man byter thinkpad hårddisk
 • hur man ansluter en extra fläkt
 • felsökning av en kanon MP600 skrivare
 • hur isär & sätta ihop en bärbar dator
 • vilka typer av CD och DVD-enheter