Dator > bästa skärmar för en gaming PC

 • bästa skärmar för en gaming PC


 • Om du menar allvar har bästa displayen på din gaming dator måste du köpa en skärm med bästa möjliga prestanda. Det får inte släpar (en lång tid mellan signalen matas in i bildskärmen när den visas, vilket gör ditt spel för att vara ur synk) eller spökbilder (en urtvättad ut, replikerade bild eller kopieras bilder lager ovanpå varandra på Till början av den ursprungliga bilden) och grafiken måste se klart och tydligt.

  Dell UltraSharp U2711

  Dells UltraSharp U2711 plattskärms-monitor ger spelare en extremt hög upplösning (2. 560 av 1. 440 pixlar) med levande färger och djup svärta som också förbättra filmvisning. Det finns ingen släpar eller spökbilder här: allt kommer att stanna i synk och inga bilder kommer att vara utöver det vanliga med ditt favoritspel. Även om det är dyrt ($ 1. 049 på från januari 2010 release) är priset värt det för många spelare helt enkelt eftersom det gör allting den visar ser vacker ut.

  LG W2486L

  LG W2486L är bra för spelare som är på en budget (ca $ 320 Vad i september 2010) och är unikt genom att det ger spelare möjlighet att kontrollera sina LED-ljus för att justera ljusstyrkan. Monitorn stödjer 1920 x 1080 bildpunkter och visar full HD-bildåtergivning. Dessutom är det möjligt att stanna i synk med ditt favoritspel och kommer inte spöke, se det inte finns någon släpar eller överraskande bilder att se. LG W2486L är också bra för spelare som flyttar sina maskiner runt deras livsutrymme som det är en tunn platt bildskärm som kan placeras nästan var som helst.

  Samsung PX2370

  Samsungs PX2370 LCD-skärmen är bra för gamers på en budget, kostar runt 300 dollar i september 2010. Skärmen är utmärkt i det centrala området för PC-spel-färger. Färgerna visas i stor detaljrikedom med en vacker bild på 1920 x 1080 bildpunkter skärm. Precis som andra skärmar på listan, kommer din bildskärm inte ur synk heller kommer du upptäcker några utöver det vanliga lager bilder.  Medan skärmen har en dimmer nivå maximal ljusstyrka än andra monitorer (i. e. Det lyser inte lika ljus på sin maximala inställningen i motsats till flera andra spel bildskärmar), färgerna fortfarande glans ändå. Om du absolut måste ha rik färg du kanske vill titta på annat håll, men för prismedvetna gamers som inte sinne en dimmer skärm, kan detta vara skärmen för dig.

  Dell UltraSharp U2410

  En annan fantastisk monitor i Dells sortiment av UltraSharp-skärmarna ser Dell UltraSharp U2410-skärm (499 $ i september 2010) helt fantastisk när du spelar spel. Den har en massa anslutningsmöjligheter inklusive HDMI och är smal i samma anda som de UltraSharp raden av monitorer. Spelarna kommer inte uppleva någon släpar eller tecken på förvrängd bilder här eftersom skärmen hålls synkroniserat med allt som spelas på din dator. Om du letar efter en bildskärm många funktioner och bo i en rimlig prisklass, kan du inte göra fel med Dell UltraSharp U2410.

  AOC V22 Verifino

  Den billiga AOC V22 LCD-skärmen ($ 231 Såsom i september 2010) är ett bra val. Det är en av de tunnaste skärmar tillgängliga och har också en inbyggd webbkamera och mikrofon. Displayen är vacker och det kan placeras var som helst. Det finns inga synkronisering frågor mellan datorn och bildskärmen inte heller finns det några tecken på spökbilder. För spelaren som absolut måste ha ett spel monitor utan måste stanna på en stram budget, är AOC V22 Verifino LCD-skärmen ett mycket bra val.


Previous:nothing Next:Varför är min dator med hjälp av min virtuellt minne?

Relaterade artiklar


 • vad är låg densitet i PC133 minne?
 • Hur byter jag en Compaq Evo n610c moderkort?
 • Hur hittar jag en adapter för att konvertera en USB-kontakten till en parallellkontakt?
 • hur man kalibrerar en Canon-skrivare
 • hur du tar bort Handlovsstödets på en Compaq Presario C300 laptop
 • Vad är HP Memories skivor?
 • hur man fixar en Hewlett Packard-skrivare
 • hur du skannar bilder till datorn
 • hur du fyller på program i en Asus Eee PC 1000HE
 • hur du ställer in en HP iPAQ 210