Dator > USB-inspelningsenheter

 • USB-inspelningsenheter


 • De flesta datorer med fabriksmonterade mikrofoner klarar av att registrera anständiga klingande ljud. Men om du söker mer av en kristallklar, HD-ljud, sedan köpa en extern USB inspelnings utrustning är rätt steg för dig. Det finns olika typer av USB-enheter som spela in ljud-som alla har en specifik funktion och ljudkvalitet. Innan du köper, är det bäst att veta vad du letar efter.

  Standard Mikrofoner

  Standard Mikrofonerna är den vanligaste formen av externa ljudinspelning som används på datorer, både för privat och professionell användning. De flesta modeller är små i storlek och är avsedda att sättas på en bordsskiva eller plan yta nära din dator. Mikrofonerna levereras med ljudinspelning programvara som gör att du kan spara ljudfiler på datorn och spela upp dem vid ett senare användning. Om du använder din dator för att ringa telefonsamtal eller hålla ljudkonferenser, är en standard mikrofon ditt bästa val. Enheter som Logitechs USB Desktop Microphone, Dynex USB-kompatibel mikrofon och MXL Power kondensatormikrofon ansluta till din USB-port med kabel och omedelbart är redo att använda.

  Musik /Instrument Enheter

  Om du spelar på tangentbordet eller vilja sylt på en gitarr, och vill spela in ljud som du skapar direkt till din dator, du vill plocka upp en enhet instrument inspelning. Utformats särskilt för att spela in ljud som avges från musikinstrument, produkter som iKey Audios G3 portabelt instrument Recorder gör det lätt att inrätta ett at-home studio. Dessa enheter ansluts direkt till USB-porten och spela in den musik du spelar. Programvara medföljer dessa enheter kan du lyssna på uppspelning, justerar ljudinställningarna och, i vissa fall göra ändringar. Vissa modeller har även en inbyggd gitarr tuner.

  övervakningsutrustning Enheter som Brickhouse Securitys G3 Konvertera USB Flash Drive Audio Recorder används för övervakning. Imitera utseendet på trådlös USB-adaptrar, övervakningsutrustning ansluter till datorn och ser ofarliga. Anslut bara en till USB-porten och spela in ljud med ingen klokare. De tar samtidigt ansluten till datorn och har en 4-timmars batteritid på språng. När du först koppla in din övervakning enheten kommer ett litet paket av programvara installeras automatiskt sig själv på din hårddisk. När programvaran är installerad kommer datorn automatiskt att USB-enheten, så allt du behöver göra är att ansluta den i. De flesta USB-övervakning mikrofoner har en switch på baksidan av enheten och kräver att du manuellt sätta på dem innan de börjar inspelning. USB-övervakning mikrofoner kan även spela in ljud samtidigt som inte är ansluten till datorn.


Previous:nothing Next:hur man byter en cf28 LCD

Relaterade artiklar


 • hur du kan få ett minne inuti en Eee PC
 • hur man byter en ljudkabel i en bärbar dator
 • hur du lägger till minne till en Dell 4550
 • Top 10 usb-enheter
 • Varför är en flash-enhet säkrare än en extern bärbar enhet?
 • hur man kalibrerar en Canon-skrivare
 • hur man byter grafikkort i en Dells bärbara
 • hur du uppgraderar drivrutinen för en Logitech QuickCam Chat för Vista
 • hur du ställer in en RAID-spegel
 • Felsökning när jag inte kan höra mikrofonen på en HP Notebook