Dator > hur reparera en HP Officejet 7300

 • hur reparera en HP Officejet 7300


 • Du kan skriva ut, faxa, kopiera och scanna med HP Officejet 7300-serien. Skrivaren levereras också med programvaran HP Image Zone som låter dig göra mer med kopiering, faxning, skanning och utskrift av foton. Med HP Officejet 7300 har också en grafikfönstret att visa några aktuella utskrifter eller problem på din skrivare. Du kan diagnostisera och reparera de flesta problem med din Officejet 7300 skrivare hemma

  Du behöver:. .
  Paper
  Tyg.
  Destillerat vatten.

  skrivaren inte skriver ut


  1.
  Kontrollera USB-kabelanslutningen mellan datorn och skrivaren. Kontrollera att det är ordentligt ansluten till datorn och till skrivaren. Anslut USB-kabeln till en annan produkt för att kontrollera att det fungerar. Se också till att USB-kabeln inte är längre än 9,8 meter.
  2.
  Koppla bort alla gamla produkter som fortfarande är anslutna till datorn om skrivaren fortfarande inte skriver ut.

  3.
  Ta bort och installera om HP Image Zone. Gå till "Start", "Starta program" eller "Alla program" och välj "Hewlett-Packard, HP Officejet 7300/7400 serien allt-i-ett, avinstallera program" och följ instruktionerna. Koppla bort skrivaren från datorn innan du installerar programvaran. Inte krok på skrivaren igen fram programvaran installeras om.
  4.
  Starta om datorn och stänga av skrivaren och starta den igen efter du har kolla alla ovanstående alternativ.

  Fax Problem


  1.
  Stäng av HP Officejet 7300 skrivaren och dra ur nätsladden. Vänta några sekunder och anslut nätsladden igen och slå på skrivaren om en felrapport säger "Faxmaskinvarutest misslyckades. "
  2.
  Kontrollera anslutningen mellan skrivaren och telefonjacket om felmeddelandet säger "faxet ansluten till ett aktivt vägguttag för telefon misslyckades. " Kontrollera att du använder den telefonsladd som medföljde skrivaren och att den är ansluten till porten "1-LINE" på baksidan av skrivaren.
  3.
  Anslut en arbetsgrupp telefon och telefonsladd till telefonjacket och lyssna efter en kopplingston om skrivaren inte kan skicka eller ta emot fax. Om du inte hör någon kopplingston, ring telebolaget att kontrollera linjen.
  4.
  Kontrollera att "Svarssignalsmönster" på skrivaren är inställd på "Alla signaler" om du kan skicka fax men inte ta emot dem. Gå till "Setup" trycker "5" och sedan "1. " Använd pilen för att navigera till "Alla signaler" och tryck på "OK".

  Papper har fastnat


  1.
  Tryck på flikarna på den bakre rengöringsluckan på baksidan av skrivaren för att ta bort luckan. Dra försiktigt ut papperet ur rullarna. Sätt luckan igen och tryck på OK på skrivarens panel. Ta aldrig bort papperet från skrivarens framsida eftersom det kan skada skrivaren.
  2.
  Dra dokumentmatarfacket på toppen av din skrivare och lyft luckan för den automatiska dokumentmataren för att ta bort papper om det har fastnat i mataren. Se till att du tar bort några bitar som kan ha slitits loss och fastnade i rullarna när du var bort papperet. Stäng locket när du tar bort papper och sätta matarfack tillbaka på skrivaren.
  3.
  Rengör avskiljaren kuddar eller rullar om den automatiska dokumentmataren plockar upp alltför många bitar av papper eller ingen alls. Fyll ett par ark av oanvända vitt papper i dokumentmatarfacket och tryck på "Starta kopiering Svart. " Den vanligt papper bör rulla genom mataren och absorbera bläckrester på hjulen eller separator pad. Om mataren inte plocka upp papperet, torka den främre rullen med en trasa fuktad med destillerat vatten.


Previous:nothing Next:hur du ansluter Microsoft Bluetooth till en bärbar dator och mus

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en SQL Server 2008
 • hur man återställer en Epson cx1500
 • hur man uppgraderar en Averatec 3700
 • hur uppdatera firmware på din Sony DVD-brännare
 • hur man spelar in TV-program till DVD med hjälp av en brännare USB TV
 • Lägga till en USB-enhet till PS2
 • hur du aktiverar minnesommappning på ett ASUS P5B
 • lexmark 2030 specifikationer
 • PC-processor cache förklaras
 • Hur byter jag en processor m7330n cpu?