Dator > hur man överklockar en AMD Phenom 9550 CPU fyrkärniga

 • hur man överklockar en AMD Phenom 9550 CPU fyrkärniga


 • Överklockning din AMD Phenom 9550 Quad Core processor (CPU) är ett bra sätt att justera din maskin för extra prestanda utan att betala ett öre. Överklockning är att justera inställningarna på din centralenhet, och moderkort pressa extra prestanda ur din dator. Dock i allmänhet inte rekommenderas för nybörjare, överklockning din CPU kan producera hög vinster i prestanda om du har möjlighet att manipulera rätt inställningar med några experimentella försök
  1.
  Ange BIOS menyn på din dator genom att starta, och trycka på rätt knapp för att öppna BIOS. Detta finns i din bruksanvisning. De flesta datorer använder F1 eller F10 för att komma åt BIOS-menyn, men Dell använder F2 eller F8. Rådgör med din handbok.
  2.
  Välj "Frequency /Voltage Control"-menyn.
  3.
  Anpassa inställningarna för "High Performance Mode "eller" CPU Bus Frequency "(detta beror på moderkortet) och justera dem en aning uppåt. Om du måste skriva in siffrorna manuellt, flytta i fem-till 10-siffriga steg. Till exempel, om du har en läsning av 200 x 14,88=2,88 GHZ, flytta nummer till 205, sedan 210 och så vidare. Moderna datorer kommer inte att tillåta dig att ändra multiplikatorn (14,88 i detta fall). Om moderkortet har förutbestämt inställningar som inte tillåter dig att skriva in dem manuellt, välj nästa högsta (snabbaste) inställningen från rullgardinsmenyn.
  4.
  Tryck Escape för att avsluta BIOS menyn.
  5.
  Starta om datorn. Målet är att hitta den snabbaste moderkort och CPU-klockan inställning som är fortsatt stabil. Om datorn startar och går normalt, som bedöms vara stabil, och du kan återuppta processen för att hitta den snabbaste klockfrekvens din dator klarar av.
  6.
  Starta om datorn och ange BIOS-menyn om datorn var stabil, och tweak till nästa högsta inställningen.
  7.
  tryck Escape för att avsluta BIOS menyn.
  8.

  Upprepa denna process tills datorn hakar vid start, eller flimrar skärmen medan du kör Windows. Ibland kommer datorn att krascha, och du måste starta om. Det är när du vet att du har kommit fram till en inställning som är förbi topp på vad ditt moderkort och processor tillåter.
  9.
  Starta om datorn och gå in i BIOS menyn. Tillbaka klockan hastigheten ner till sista säkra inställningen (den var innan datorn kraschade). Om du vill vara mycket säker, kan du tillbaka ner två inställningar.
  10.
  Tryck fly, och kontrollera att Windows laddas och körs. Om den gör det, är du överklockade och redo att gå. Om den inte gör det måste du tillbaka inställningarna ner ännu mer.


Previous:nothing Next:hur man kan föra tillbaka datorn markören till skrivbordet

Relaterade artiklar


 • vad är e-enheten?
 • hur man öppnar förpackad bärbara datorer
 • hur man väljer en bra bärbar dator
 • hur man konfigurerar Kingston minne
 • DVD: n kommer inte montera eller ta ut på en Mac
 • Varför min HP skrivare använder så mycket bläck?
 • biometriska komma åt program
 • hur man reparera en SanDisk microSD
 • hur fabrik återställa en Dell Inspiron 9300
 • mikroprocessor specifikationer för en Intel Pentium II mobil mmc-1