Dator > hur man demonterar en HP laptop dv6000

 • hur man demonterar en HP laptop dv6000


 • Ta isär din HP Pavilion dv6000 gör det enkelt för dig att uppgradera din bärbara dator eller gör hårdvara reparationer. Att kunna plocka isär din HP Pavilion dv6000 laptop och gör några huvuduppgifter på egen hand kommer att hindra dig från att ta den bärbara datorn till en dator reparationsverkstad, ett steg som ofta kan sätta datorn ur funktion i flera dagar och kostar . massa pengar

  Du behöver:.
  kryssmejsel


  1
  Stäng din HP Pavilion dv6000 laptop och ta bort alla enheter som är anslutna till. HP laptop. Vänd den bärbara datorn upp och ned.
  2.
  Tryck batteriet-låsknapp, som ligger i det nedre högra hörnet av din bärbara dator, till höger för att frigöra batteriet från den bärbara datorn. Ta bort batteriet.
  3.
  Avlägsna de tre skruvarna längst ned i batterifacket med en kryssmejsel för att lossa tangentbordet locket. Ta sedan bort de två skruvarna i det övre vänstra halvan av batterifacket för att lossa tangentbordet.
  4.
  Ta bort skruven en tum ovanför mitten av batterifacket att släppa CD /DVD-ROM-enhet längs nedre högra kanten av den bärbara datorn.
  5.
  in ett gem i det lilla hålet till vänster om eject-knappen, vilket gör att köra sticka ut lite. Ta ut CD /DVD-ROM-enhet.
  6.
  Rotera din bärbara dator så den sida som öppnas är närmast dig.
  7.
  Avlägsna de två skruvarna på höger sida av hårddisken locket, som ligger i det nedre högra hörnet av den bärbara datorn. Ta av locket.
  8.
  Ta pull-fliken på höger sida av hårddisken och dra hårddisken till höger kanten av hårddiskfacket att koppla bort den från bärbar dator och sedan lyfta och ta bort hårddisken.
  9.
  Ta bort de två skruvarna i de övre hörnen av minnesmodulen locket, som ligger till vänster om hårddiskfacket. Ta sedan bort luckan.
  10.
  Tryck platshållarna på kortsidorna av minnesmodulen från modulen, som gör att modulen för att höja uppåt. Dra försiktigt modulen ut ur hållaren.
  11.
  Ta bort skruven i övre vänstra hörnet inne i minnesmodulen, då skruven strax utanför det övre högra hörnet av minnesmodul för att lossa tangentbordet.
  12.
  Vänd laptop med rätt sida upp och placera den så den sida som öppnas är närmast dig, öppna sedan bevaka och driva det så långt tillbaka som möjligt.

  tretton.
  Lyft och ta bort tangentbordet locket bakom sista raden av tangenter.
  fjorton.
  Lyft den bakre delen av tangentbordet och placera tangentbordet ansikte ner framför musen styrplattan.
  15.
  Tryck in den svarta plastbitar på varje sida av kontakten basen där flatkabeln sträcker sig från tangentbordet ansluts till den bärbara datorn för att frigöra flatkabeln. Dra försiktigt flatkabeln ur den bärbara datorn och ta sedan bort tangentbord.


Previous:nothing Next:tunn klient-server krav

Relaterade artiklar


 • Hur byter jag en Compaq x1000 inverter?
 • mikroprocessor specifikationer för en Intel Pentium II mobil mmc-1
 • hur man ställer in en Western Digital hårddisk
 • hur man använder en multimeter att testa en leverans datorkraft
 • min laptop styrplattan fungerar inte
 • Vad är en USB CF-läsare?
 • Felsökning av en westell modem
 • hur gör jag starta en Dell Inspiron 5000e i felsäkert läge?
 • hur man ansluter en diskettenhet till en bärbar dator
 • hur man un-skriva skydda ett minne