Dator > hur man byter magneter under en iBook knappsats

 • hur man byter magneter under en iBook knappsats


 • Apple iBook har en magnet under knappsatsen anpassa placeringen av två delar av sitt inre mål tillsammans. Byte av magneten, bör styrkan på magnetiska dra ha minskat från ålder, kräver en partiell demontering av iBook. Förfarandet kräver användning av ett fåtal hushåll verktyg, men inga speciella elektroniska färdigheter

  Du behöver:.
  Badhandduk
  . Mynt.
  Insexnyckel, 2mm.
  Phillips juvelerares skruvmejsel.
  Flat kanter juvelerares skruvmejsel.
  Ersättning magnet.


  1.
  Lägg en badhandduk på ett bord. Ta bort alla kablar som är anslutna till iBook. Placera iBook nedåt på badhandduk. Ta bort de tre skruvarna från botten med insexnyckel.
  2.
  In spetsen på den platta kanter juvelerares skruvmejsel i centrumhålet av en av de gummifötter som finns på botten. Lyft upp på toppen för att lossa gummifot. Dra gummifot av med handen. Upprepa med den andra gummifötter. Ta bort skruvarna döljs av gummifötterna med Phillips juvelerares skruvmejsel. Ta bort metallringen från insidan av varje gummifötterna.
  3.
  Sätt ett mynt i spåret genom batterifacket. Vrid myntet medurs för att frigöra batteriet. Ta bort batteriet. Ta bort de två skruvar på utsidan och insidan av batterifacket med Phillips juvelerares skruvmejsel
  4.
  Vänd iBook över. Lyft på locket. Rotera iBook så att du tittar på LCD-skärmen som du normalt.
  5.
  Dra tillbaka flikarna som finns på vänster och höger sida högst upp på tangentbordet-varje flik finns mellan ett "F"-knappen. Lyft försiktigt av tangentbordet från iBook. Placera tangentbordet åt sidan, se till att inte koppla bort kabeln ansluten till tangentbordet.
  6.
  Dra ur antennkabeln går in i trådlösa AirPort-kort som är i mitten av facket nu övergivits av tangentbordet. Dra trådlösa AirPort-kort till höger och ut ur facket
  7
  Ta bort skruvarna som omger flygplatsen trådlösa kortets räfflad slot med Phillips juvelerares skruvmejsel -. Skruvarna finns på din övre vänstra hörnet, till vänster om den räfflade spåret och på det nedre högra hörnet. Ta bort de två skruvarna från insidan av den räfflade facket med Phillips juvelerares skruvmejsel.
  8.
  Avlägsna metallram runt den räfflade plats med fingrarna. Sätt spetsen på Phillips juvelerares skruvmejsel i kanten på en magnet som är till vänster om den räfflade slot-magneten är bredvid den nu avslöjade iBook: s identifieringskod klistermärke. Lyft upp på toppen av Phillips juvelerares skruvmejsel för att lossa på magneten. Dra magneten av och släng bort den.
  9.
  Sätt i det nya magneten i hålet nu utrymda. Placera metallram tillbaka på iBook. Sätt tillbaka skruvarna.
  10.
  Sätt trådlöst AirPort-kortet tillbaka i räfflade facket. Sätt tillbaka antennkabeln.
  11.
  Dra tillbaka de två flikarna medan du sätter tillbaka tangentbordet till iBook. Släpp flikarna.
  12.
  Stäng locket. Vänd iBook över. Sätt tillbaka skruvarna på insidan och utsidan av batterifacket. Sätt tillbaka batteriet i batterifacket.
  13.
  Placera metallen tillbaka ringarna inte gummifötterna. Sätt tillbaka skruvarna i gummifötter. Sätt tillbaka skruvarna på botten av iBook. Vänd iBook över.

  Tips och varningar


 • Undvik en statisk elektrisk urladdning genom att inte arbeta med iBook på mattor.

Previous:nothing Next:hur du uppgraderar HP TouchSmart notebook

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en Dell Dimension E310 cpu
 • hur du ställer in lösenord på Cisco-routrar
 • hur du överför ett program till en netbook
 • hur man byter en Dell 5100 moderkort
 • hur man kan kopiera och klistra in med hjälp av datorns tangentbord
 • hur du ställer in en räd för två 250 GB hårddiskar
 • minnesuppgradering information
 • hur man ansluter en 30 Cinema Display till dvd
 • hur man un-skriva skydda ett minne
 • hur man återställer SonicWALL TZ