Dator > hur du uppgraderar Dell Dimension 8200-serien

 • hur du uppgraderar Dell Dimension 8200-serien


 • Dell Dimension 8200 datorer levereras som standard med totalt 128 MB icke-feldetektering och felkorrigering (ECC) RDRAM, den 8200-serien av Dell Dimension dator kan uppgraderas till totalt högst 2 GB av icke-ECC RDRAM om du använder Windows 2000 och Windows XP och 512 MB om du använder Windows Millennium Edition. Du kan också lägga till ATA-66 eller ATA-100 Ultra DMA IDE-hårddisk som sekundär hårddisk till datorn

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel

  Lägg andra. Hard Drive


  1.
  Stäng av Dell Dimension 8200-serien datorn och dra alla kablar som är anslutna till den.
  2.
  Plocka upp datorn tornet och placera den på en plan yta med baksidan av datorn närmast dig. Lägg ner datorn på dess vänstra sida.
  3.
  Skjut den grå, oval täcka frisättning knappar på baksidan vänstra och högra kanten på datorn, sedan lyfta upp dem så det är på en 90-graders vinkel.
  4.
  Skruva loss de två gröna skenor som skruvas i antingen till vänster eller höger om den primära hårddisken, som ligger i metall viken på långt högra sida på insidan av locket du just lyfts upp med hjälp av en stjärnskruvmejsel.
  5.
  Skruva fast skenorna på den långa kanterna på sekundär hårddisk.
  6.
  Ställ jumper inställningarna på din andra hårda enheten så att din nya hårddisk kommer att bli en slav hårddisk. Läs dokumentationen på hårddisken själv eller av den dokumentation som tillhandahålls av hårddisken tillverkaren. Den bygelstift kommer att ligga på ryggen, högra sidan av din nya hårddisk.
  7.
  Skruva den gröna skenorna till längre sidorna av hårddisken och skjut sedan in hårddisken i skåran i hårddisk fästet där du tog bort den gröna rälsen.
  8.
  Ta en ledig strömkabel som går från nätaggregatet och anslut den till den sekundära hårddisken, koppla sedan den grå integrerad drivelektronik (IDE) bandkabel i den exponerade delen av den sekundära hårddisken.
  9.
  Dra ned locket tills locket-frigöringsknappar klickar på plats, starta sedan datorn högra sidan uppåt.

  uppgradera minnet


  1.
  Följ steg 1 till 3 i avsnitt 1 att dra kablar som är anslutna till datorn och öppna datorns lock.
  2.
  Leta reda på fyra minnesmodulen platser till höger om fläkten i den del av datorn om platt. De två nedersta slots är ett par och de två översta platser är ett par, och du kan bara placera exakt samma mängd RDRAM i ett par slots, annars måste du använda en kontinuitet modul, en platshållare utan några svarta processor chips på den, tills du kan placera ett lika stora minnesmodulen i kortplatsen. Om du inte använder en plats, måste den ha en kontinuitet modul.
  3.
  Greppa kontinuitet modulen, lyfta och ta bort den. Om du byter ut ett par moduler, hiss och ta bort dem.
  4.
  Placera den nya minnesmodulen i kortplatsen och tryck försiktigt ned för att säkra den på plats. Om du ersätter ett par moduler, skjut den andra modulen i andra facket.
  5.
  Dra ned locket tills locket-frigöringsknappar klickar på plats, slå sedan på datorn högra sidan uppåt.


Previous:nothing Next:hur man gör en BIOS-uppdatering för en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man programmerar en Saitek Cyborg tangentbord
 • hur man uppgraderar en Dell Dimension E310 cpu
 • Lägga till en skrivare i DOS
 • hur man demonterar en HP 2200
 • Lägga till en USB-enhet till PS2
 • min gateway datorn startar inte efter flytt
 • Microsoft Windows Server 2003 Hardware Compatibility List
 • hur man byter ett moderkort på en bärbar dator från Hewlett Packard
 • hur du tar bort en bärbar dator värmeskyddet
 • hur man reparera en SanDisk microSD