Dator > Vilka är fördelarna med bärbara datorer för studenter?

 • Vilka är fördelarna med bärbara datorer för studenter?


 • Du behöver:
  xD-kort adapter

  bärbara datorer erbjuder möjligheten att överföra en stationär dator kan inte, men de ger en lätt och kompakt design som ger makt är jämförbar med en stationär. . I de flesta fall bärbara datorer är billigare än stationära datorer. Alla dessa fördelar erbjuder stor nytta för studenterna och kan hjälpa både läraren och eleven att uppnå akademiska sysselsättningar.

  Middle School

  Många mitten skolor över hela landet har börjat erbjuda bärbara datorer som eleverna kan kolla på efter -timmar skolarbete, enligt en studie av Microsoft publiceras i Rockman rapporten. Bärbara datorer är också redo att ersätta stationära datorer i en datasal inställning. De flesta skolor anta bärbara datorer som den primära källan tekniken i klassrummet syftar till att säkerställa datoranvändning i och utanför skolan.

  High School

  I gymnasiet, grupparbeten och papper är de mest förekommande ta hem projekten. Bärbara datorer ge stöd till de studerande. Tillgång till Internet gör att grupper till e-post varandra, samordna forskning och sammanställa information. Överföringen av den bärbara datorn tillåter eleverna att öva grupp presentationer på egen hand eller med hela gruppen. Bärbara datorer tillåter eleverna att arbeta som individer, delar av en helhet eller en hel grupp. Bärbara datorer stöd naturvetenskapliga projekt för gymnasieelever också, så att de kan bedriva studier inom området. Att ha en bärbar dator i stand-by under en presentation kan komma till hands om din USB-hårddisk eller DVD misslyckas före eller under presentationen.  Bärbara datorer har visat sig vara en utmärkt alternativ till läroböcker, som ofta är föråldrade och dyra att hålla aktuell. Bärbara datorer ge studenterna möjlighet att hålla sig uppdaterad på forskning utan att köpa nya upplagor av böcker.

  College

  studenter, ungefär som gymnasieelever, beror på att överföra och bekvämlighet som en bärbar dator. Att kunna transportera den bärbara datorn mellan klasser, bibliotek och sovsal är en ovärderlig tillgång. Den trådlösa anslutningen i bärbara datorer möjliggör snabb tillgång till Internet. Många webbplatser erbjuder programvara och applikationer som kan laddas ner till din dator för att ytterligare hjälpa till med studier. Bärbara datorer, när utrustad för höghastighetståg Internet erbjuder ett nästan obegränsat antal möjligheter att hjälpa en elev lyckas i den akademiska världen.  En studie genomförd av Indiana University i hittades 202C baserat på den verksamhet som 29. 000 juridikstuderande vid 85 olika universitet, att "studenter som ofta används sina bärbara datorer att göra anteckningar , föreläsningar granska idéer från tidigare eller läsa en egen förberedd fall kort var mer benägna att komma till klass beredda att bidra till gruppdiskussioner och syntetisera material i hela kurser. De var också mer benägna att arbeta hårt för att möta fakultet förväntningar. "


Previous:nothing Next:Lägga till en skrivare till OneNote

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en Microsoft Optical Mouse 3000
 • min laptop styrplattan fungerar inte
 • hur man demonterar en Acer Aspire 5520-5912
 • Hur man överför från en DVR till en extern hårddisk
 • hur reparera en HP-dator
 • program för att rensa USB-enheter
 • alternativ till NetApp
 • Lenovo l222 panel typer
 • trådlös adapter komponenter
 • hur man överklockar Dell XPS 420 Quad Core Q6600