Dator > hur du ställer in en SQL Server 2008

 • hur du ställer in en SQL Server 2008


 • SQL Server 2008 är en rationell modell databasserver designad av Microsoft. Det ger nästan noll driftstopp genom att genomföra själv-svarvning, självorganiserande och självunderhållande teknik. Det genomförs också nya "FILESTREAM" datatyp för att bistå med refererar någon fil som lagras i filsystemet. Dessutom erbjuder SQL Server 2008 en "Full-Text Search" förmåga att låta dig förenkla hanteringen av din databas. Dessutom ger det bättre kompression funktioner jämfört med tidigare versioner av SQL Server till fördel skalbarhet. Konfigurera din SQL Server 2008 kräver några steg för att installera och konfigurera
  1.
  Placera din SQL Server 2008 installations-CD i din dator eller server. Dubbelklicka på "Setup. exe" i rotmappen. Leta upp rotmappen på aktien om du ansluter via nätverket. Klicka på "OK" för att installera. Hit "Nästa" om ". NET Framework 3. 5 SP1 Licensavtalet" visas. Hit "Slutför" när ". NET Framework Installation" är klar. Hit "Avbryt" för att avsluta installationen efter att ha avslutats. Starta om datorn om du uppmanas till och starta om "Setup. exe".
  2.
  Hit "ny anläggning eller lägga till funktioner till en befintlig installation" när SQL installationen centrum öppnas. Hit "OK" för att tillåta "System Configuration Checker" för att köra en upptäckt operation på datorn för att se om det finns några andra instanser av SQL 2008 redan installerat. Ange det språk du valt i "Språkval" sidan. Klicka på "Nästa".
  3.
  Ange om du installerar en gratis version av SQL Server 2008, eller en produkt version med produkt identifieringsnummer (PID) inom "Product Key"-sidan. Om du installerar en produkt version, blir du ombedd att ange ditt PID-tangenten. Acceptera licensvillkoren och överenskommelse om "Licensvillkor" sida. Klicka på "SQL Server Feature Installation" i "Feature Role" sida och klicka på "Nästa".
  4.
  Klicka på de komponenter du vill lägga till i "Feature Selection sida. " Bestäm om du vill installera en "standardinstans" eller "Namngiven instans" på "dom-konfiguration". Gå till "Standard" kommer att spara din installation till standard namnet. Välja en "Namngiven instans" kan du namnge din installation. Klicka på "Browse" i "dom rotkatalog" om du vill ange platsen sökvägen för din installation. Utse den mycket diskutrymme du vill fördela för din installation med "diskplats" sidan.
  5.
  Definiera konton användare inloggning du vill lägga till i installationen på "Service konton" sida. Du kan ange att använda samma inloggning för alla tjänster konton eller enskilda inloggningar. Välj ett starkt lösenord och klicka på "Nästa". Bestäm nondefault collations på Database Engine-och analystjänster inom "Server Configuration-Sortering" rutan. Välj "Windows-autentisering" eller "blandat läge Authentication" på "Säkerhet" sidan. För "blandat läge" autentisering, ger ett starkt lösenord. Utse minst en administratör för den här installationen, klicka sedan på "Lägg till aktuell användare. " Om du vill lägga till andra, klicka på "Lägg till eller ta bort" för att se listan över administratörer och ändra den efter dina önskemål. .
  6
  Bestäm riktningar nondefault anläggningen som "Database Engine Configuration-Data Kataloger" sidan. Hit "Nästa". Aktivera "FILESTREAM" på "Database Engine Configuration-FILESTREAM" sidan. Utse användare eller som kommer att ha administratörsbehörighet för Analysis Services, måste du upprätta minst en på "Analysis Services Configuration --- konto Provisioning" sidan. Klicka på "Lägg till aktuell användare" för att lägga till en och på "Lägg till" eller "Ta bort" för att lägga till eller ta bort andra. Hit "OK" och sedan klicka på "Nästa".
  7.
  Definiera kataloger nondefault anläggningen som "Analysis Services Configuration --- Data Kataloger" sidan. Se till att de kataloger som bara gäller denna SQL-installation. Hit "Nästa". Bestäm mellan "native mode standardkonfigurationen" "SharePoint Mode standardkonfiguration" eller "Unconfigured Reporting Services Installation" i "Reporting Services-konfiguration". Välj den information du vill skicka som feedback till Microsoft i "Felrapportering" sidan. Låt "System Configuration Checker" för att bekräfta alla inställningar du har valt. Hit "Install". Vänta tills installationen att slutföra genom att titta på förloppsindikator. Läs "Complete" sidan efter att installationen är klar att se en översikt över din installation. Hit "Stäng". Starta om datorn.


Previous:nothing Next:hur du justerar skärmen på en Sony rt150y

Relaterade artiklar


 • hur reparera ett trasigt lås på en Mac PowerBook
 • Vad är HP Memories skivor?
 • hur man uppgraderar en DDR 184-pin DIMM obuffrat PC2700
 • hur man byter en cpu fläkt på en Toshiba Satellite P30 RV2
 • PC modding: hur man skär fall
 • hur man väljer en bra bärbar dator
 • laptop nätadapter problem
 • mikroprocessor specifikationer för en Intel Pentium II mobil mmc-1
 • minnesuppgradering information
 • hur man startar upp en återställningsdisk för Windows XP