Dator > hur du ställer in en 2wire modem för trådlös

 • hur du ställer in en 2wire modem för trådlös


 • Trådlöst modem är din port till anslutning till Internet från var som helst i ditt hem. En trådlös Internetanslutning kan du utföra Internet-uppgifter utan att vara begränsad till ett kontor eller skrivbord. 2Wire modem eliminera behovet av en router och modem eftersom de kombinerar de två enheterna. Den kontrollerar alla Internet-funktioner och stöd för både trådbunden och trådlös Internetanslutning. Ansluta datorn via DSL ger dig bekvämligheten av höghastighetsinternet, utan kostnaden för kabeln.

  Du behöver:
  DSL-filter för varje telefon jack
  . Telefon kabel.
  Ethernetkabeln.
  Trådlösa nätverkskortet.


  1.
  Sätt ett DSL-filter i varje telefonjack i ditt hem. Ett DSL-filter är en anordning som tillhandahålls av din Internetleverantör att eliminera störningar mellan en analog telefonlinje och enheter telefon.
  2.
  Alla enheter, tidigare ansluten till telefonjacket, i DSL-filtret. Exempel på enheter är en telefon, telefonsvarare, TV utrustning och fax. Det finns två uttag finns på din DSL-filter. Anslut enheten till uttaget märkt "Phone".
  3.
  Anslut nätadaptern som medföljde 2Wire modem till porten "Power". Anslut adaptern till ett eluttag.
  4.
  Anslut den grå telefonen till porten märkt "Phone Line" på baksidan av ditt modem. Anslut sedan kabeln till ett DSL-filter. Anslut telefonkabeln till porten "DSL /HPNA. "
  5.
  Låt dina 2Wire modem för att ladda och ansluta till Internet. När "Power" och "Trådlös" lyser på framsidan av 2Wire modemet är gröna, det är ordentligt ansluten. Om lamporna inte är grönt efter 10 minuter, kan modemet ha tekniska frågor.
  6.
  Slå på den enhet du vill ansluta trådlöst. Sätt in 2Wire installationsdisketten medföljer modemet. Installera programvaran med standardinställningarna. Om du använder en 2Wire trådlös adapter, kommer mjukvaran automatiskt konfigurera inställningarna till 2Wire modemet under installationen. Andra trådlösa adaptrar kräver manuell konfiguration för att kommunicera med 2Wire modemet. Följ tillverkarens instruktioner för att konfigurera adaptern.
  7.
  Ange SSID och WEP-nummer på begäran. SSID är namnet på ditt nätverk. Namnet på ditt nätverk är "2WIRE" och sedan de tre sista siffrorna i modemets serienummer (till exempel 2WIRE972). Serienumret finns på undersidan av 2Wire modemet märkt "SN. " WEP-koden ligger också på undersidan av din 2Wire modem. Det är under SN streckkod och märkt parentes. Detta är inte antalet märkta "församlingen nummer. "
  8.
  Anslut till Internet. Om du har problem att ansluta till Internet, kontakta din Internet-leverantör. Problemet kan bero på ett tekniskt fel med din Internetleverantör.

  tips och varningar


 • Om du upplever problem med att ansluta till Internet, kontrollera färgen på varje ljus på framsidan av din 2Wire modem. Om strömindikatorn är avstängd, är det inte få någon makt. Om den blinkar grönt, är modemet genomgår ett självtest. Om det blinkar orange, är modemet genomgår uppgradering av programvara. Om den är helt röd, finns det ett systemfel. Du måste kontakta din Internetleverantör kundsupport.
 • Ethernet, USB, eller trådlöst ljus, på framsidan av modemet, bör vara grön. Om det är fast eller blinkar grönt, är modemet tar emot information via Internet och fungerar korrekt. Om lampan är släckt finns det ingen ström till modemet. Kontrollera nätsladden. Telefonen 1 eller Telefon 2 ljus bör fast grönt sken. Om den är av, är din telefon inte fungerar korrekt. Om det blinkar grönt är en telefon i ditt hem undan.

Previous:nothing Next:Microsoft laptop mus instruktioner

Relaterade artiklar


 • hur man avveckla min LG laptop
 • hur man bränner en DVD till ett SD-kort
 • hur man ställer in en Western Digital hårddisk
 • lagringskapacitet flashminneskort
 • Microsoft laptop mus instruktioner
 • hur du lägger till minne till Acer Aspire One Aa1
 • Vad är HP Memories skivor?
 • hur du skriver ut dina låtar på en CD
 • uppgradera Dell-datorer
 • Brother P-Touch instruktioner