Dator > felsökning av en kanon MP600 skrivare

 • felsökning av en kanon MP600 skrivare


 • Canons Pixma MP600 är en skrivare och scanner med två 150-arks pappersmagasin, en LCD-skärm och kan användas utan en dator. Du kan läsa in bilder direkt från en kompatibel digitalkamera och redigera bilden före utskrift. Trots alla dessa funktioner har MP600 sin andel av frågor och felsökning guider är inte lätt att få tag på

  Du behöver:. .
  Canon MP600
  Pincett.

  Papperskvadd


  1.
  Stäng av MP600 av och titta runt på baksidan av enheten. Öppna panelen på baksidan och se om det finns något papper fastnat i valsarna.
  2.
  Dra ut alla papper som har fastnat. För att avhjälpa problemet, är det viktigt att ta bort alla papperslappar som fastnat. Ofta när man går för att dra en sida som har fastnat ut, kommer det slita och resten kommer att fastna på insidan. Använd pincett för att du tar bort varje uns av papper.
  3.
  Dra ut pappersmatning kassetten från framsidan av MP600. Detta ligger i botten av skrivaren och kan tas bort genom att helt enkelt dra det utåt.
  4.
  Kolla undertill för papper som fastnat. Detta kan vara svårt att se, men du kan få en bättre överblick genom att öppna det pappersmagasin utgången på framsidan av enheten. Det finns en indragen avsnitt i mitten av den övre kanten som kan användas som ett handtag.
  5.
  Kontrollera rullarna på baksidan för papper som fastnat. Om det fanns papper som fastnat från undersidan, skulle du förmodligen att kunna se det från denna vinkel. Ta bort alla fastnat bitar av papper på samma sätt som tidigare. Slutligen slår på MP600 igen och fortsätta med utskriften.

  Bläckuppsamlaren är nästan full


  1.
  Tryck "OK". Detta avbryter felet och låter dig fortsätta skriva ut. Meddelandet på displayen betyder absorbatorn som används för att hjälpa till med rengöring av skrivhuvuden är nästan full. Du kommer att kunna fortsätta skriva ett tag, men felet kommer att visas igen. Det är möjligt att skjuta upp detta problem genom att återställa räknaren som registrerar detta.
  2.
  Stäng av MP600 av. Tryck och håll den röda "Stop /Reset"-knappen. Detta ligger i det övre högra hörnet av kontrollpanelen, som nås genom att lyfta den lilla rektangulära panelen ovanpå MP600.
  3.
  Håll "Power"-knappen, låt gå för "Stop /Reset. "
  4.
  Tryck på "Stop /Reset "två gånger medan du håller" Power "och sedan släppa" Ström ". Tryck på "Stop /Reset" fyra gånger.
  5.
  Tryck på "Power" för att spara dina ändringar. Detta är inte en permanent fix, men det kommer att låta dig fortsätta skriva ut utan att ständigt störas av felmeddelandet. För att tömma bläck, bör du ta skrivaren för service.

  Tips och varningar


 • Många andra frågor och felsökning är noterad på Canons webbplats .

Previous:nothing Next:hur reparera en CD-RW-enhet

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in mina favoriter samma från alla datorer
 • hur du ställer in en HP iPAQ 210
 • hur du skickar en bärbar dator till Indien
 • hur du lägger till minne till ASUS 901
 • min laptop styrplattan fungerar inte
 • hur du aktiverar minnesommappning på ett ASUS P5B
 • Hur byter jag en processor m7330n cpu?
 • hur man kommer åt internet med ett trådlöst kort i en bärbar dator
 • hur man uppgraderar NC10 hårddisken
 • hur man uppgraderar minnet på en Brother HL-4040CN