Dator > instruktioner för Sony VRD-V C.10

 • instruktioner för Sony VRD-V C.10


 • Sony VRD-V C. 10 är en portabel dvd-brännare som du kan ansluta till en dator eller en playback enhet, t. ex. en kamera eller videobandspelare, för att spela DVD-skivor. När enheten är ansluten till datorn det fungerar precis som alla andra enhet kan du spela in på, men dess förmåga att även fungera som en fristående enhet verkligen skiljer det. Med bara några knapp trycker du kan spela in en DVD direkt bilda en videokamera, och V C. 10 kan även ställas in så att bara spela in när uppspelningen enheten är uppspelning av video

  Anslut till Video Device


  1.
  Anslut ena änden av S VIDEO-kabel på inspelningen eller uppspelningen enhet , normalt en videokamera eller videobandspelare. Anslut den andra änden till baksidan av din V C. 10. Om du inte har en S-video-kabel kan du använda en uppsättning RCA-kablar, som kommer att ha gula, vita och röda kontakterna. Kablarna måste vara ansluten till portarna märkt "Output" på baksidan av uppspelningsenhet.
  2.
  Anslut V C. 10 i sin nätadaptern och koppla in adaptern i väggen utlopp. Tryck sedan på strömbrytaren på baksidan av enheten.
  3.
  Tryck på "Eject"-knappen på den sida av enheten och placera en ny DVD-skiva i facket. Tryck på facket för att stänga den. Den V C. 10 kommer automatiskt format som skivan kommer och visar "Klar" i displayen när den är klar.
  4.
  Tryck på "Sync"-knappen, som är den övre högra knappen av uppsättningen sex knappar placerade direkt under LCD-skärmen, om du vill att enheten för att spela in när det blir en videosignal. Tryck inte på knappen som du vill manuellt avgöra när enheten poster.
  5.
  Tryck på "Input Select"-knappen, som ligger direkt under "Sync"-knappen kan du växla mellan "S-video" och "Video" lägen, beroende på vad kablar du använde för att ansluta enheten. Ditt aktuella val visas på ovansidan av LCD.
  6.
  Tryck på "Record"-knappen, som är den översta knappen av de tre ligger tillsammans på den nedre halvan av den främre för enheten, för att påbörja inspelningen. Om du spelar in manuellt, kommer enheten att börja inspelningen vad spelar på källenheten. Om du är i synk-läget kommer enheten vänta tills en signal kommer genom, och så kommer det att starta inspelningen.
  7.
  Tryck på "Stop" knappen, som är nedre delen av de tre knapparna på den nedre halvan av framsidan av enheten, för att stoppa inspelningen. Om du använder en DVD + R-skiva kommer du då att stänga skivan genom att trycka på "Enter", som är den knappen i det nedre vänstra hörnet av de sex knapparna direkt under skärmen, tills displayen visar " slutföra. " Tryck sedan på knappen "Välj", direkt till höger om knappen "Enter", för att slutföra skivan.

  Anslut till datorn


  1.
  Koppla in din V C. 10 till strömadaptern och anslut strömadaptern till vägguttaget. Slå på enheten med strömbrytaren på baksidan.
  2.
  Anslut USB-kabeln som medföljde enheten i baksidan av enheten, och anslut den andra änden till din dator.
  3.
  Placera cd-skivan som medföljde enheten i en CD-enhet på din dator. Observera att detta är inte DVD brännare.
  4.
  Klicka på "Nästa" två gånger när programvaran läses, klicka sedan på "Fortsätt ändå", och slutligen på "Slutför. "Programmet kommer nu att laddas. Du kan nu använda enheten att skriva till dvd-skivor med någon av de 12 program som installerades, eller från ett annat program, om du vill.


Previous:nothing Next:skillnaderna mellan flash-enheter & Drives penna

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar BIOS på en gigabyte moderkort
 • lagringskapacitet flashminneskort
 • fördelarna med input & utenheter
 • hur man tråd en Ethernet RJ 45
 • hur man sätter datorspel på bärbar hårddisk
 • hur man byter en cpu fläkt på en Toshiba Satellite P30 RV2
 • substitut för en diskettstation
 • Hur byter jag en processor m7330n cpu?
 • Lägga till en USB-enhet till PS2
 • hur kopiera cd program till ett SD-kort