Dator > hur man spelar in telefonsamtal på datorn

 • hur man spelar in telefonsamtal på datorn


 • Det finns flera skäl till varför du kanske vill spela in ett telefonsamtal: du skulle kunna vara en intervjuare att man registrerar dina kommande medarbetare eller du kanske är en journalist att samla bevis i en berättelse. Hursomhelst, du kommer att behöva spela in samtalet. Använda en dator som en direkt inspelningsenhet är mycket bättre än en traditionell bandspelare, eftersom det kan hantera hundratals timmar av chatten åt gången och även lagra digitala, som backas upp kopior av dina konversationer

  Du behöver:
  telefon-till-PC inspelningsprogram.
  Telefon-till-USB-kabel och adaptrar.
  Laptop med inbyggd mikrofon.


  1.
  Investera i några telefonsamtal till PC-inspelning mjukvara och utrustning. Företag som artcom (USA) och Re-Tell (UK) sälja buntar som inkluderar inspelning mjukvara och utrustning. Till exempel säljer artcom en PCM-2 USB-paket som kan spela in upp till åtta telefonlinjer, mikrofoner eller radioapparater. Denna särskilda artcom Paketet innehåller USB-kablar som kan anslutas till digitala och analoga telefon utgångar (se Resurser). Dessa paket innehåller vanligtvis programvara som kan spela in hundratals timmar av samtal, och vissa kan även ställas in för att spela in när telefonen plockas upp eller används för att ringa någon annan. Se avsnittet Resurser för lite länkar till populära telefon-till-PC-paket.
  2.
  Köp en telefon mikrofon att ansluta direkt till din dator. Det mest effektiva modellen som får bästa resultat är en in-ear-mikrofon. Som namnet antyder sitter en in-ear-mic i örat hålrum och, när telefonen är pressas till att örat är samtalet överförs via telefonens högtalare registreras. Inkommande kabel ansluts direkt till din PC eller laptop och sedan registrerar via någon inspelning programvara installerad på din dator. Om mikrofonen är av anständiga, kommer det ta också upp din egen talande röst och inte din hörsel eller förståelse för den andra högtalaren. Dessa in-ear-mikrofoner är också inspelade på platta frekvenser, vilket betyder den andra personen kan inte säga att du spelar in telefonsamtal. Du kan köpa en in-ear mikrofonen från webbplatser som Planet Headset och företag såsom Sound Professionals (se Resurser).
  3.
  Spela in ett samtal med hjälp av en bärbar dator med en inbyggd mikrofon. Detta är endast möjligt om din telefon har en högtalartelefon alternativ. Även om detta kan verka lite primitiv, det är en kostnadseffektiv lösning i jämförelse med telefonen till PC-buntar, som kan kosta över $ 500. Den grundläggande inställningen är att man öppnar en inspelning program på din bärbara dator (de flesta moderna bärbara datorer levereras med en inbyggd mikrofon och spela in program) och ställa in din telefon till dess högtalare. När samtalet överförs via högtalartelefonen är den bärbara datorn spelar in röster. Det är bra idé för en improviserad inspelning på resan eller när du inte har alla överflödiga utrustning till hands: bara slår på din bärbara dator mikrofon och tala bort. Tyvärr, på grund laptop mikrofoner spela in allt i sin omgivning, kommer någon bakgrund röster eller ljud också registreras, så se till att du talar tydligt eller hålla telefonluren högtalartelefonen fram till den bärbara datorn.

  Tips och varningar


 • Know de rättsliga frågor som omger telefon inspelningar eftersom inspelningen andra utan deras medgivande kan vara olagligt. Rådfråga din stat eller land lagar för klarhet om bestämmelser telefon inspelning och förordningar.

Previous:nothing Next:substitut för HP 20 bläckpatroner

Relaterade artiklar


 • HP m8400f RAM-kapacitet
 • hur man demonterar en bakgrundsbelysningen i en Toshiba Satellite M55
 • Vilka är skillnaderna i HP bärbara serie?
 • hur man sätter datorspel på bärbar hårddisk
 • hur du ansluter ti 84 plus till en dator utan en TI-kontakt
 • substitut för en diskettstation
 • hur man spelar in telefonsamtal på datorn
 • lagringskapacitet flashminneskort
 • hur man avveckla min LG laptop
 • hur man uppgraderar en Averatec 3700