Dator > hur man kommer åt internet med ett trådlöst kort i en bärbar dator

 • hur man kommer åt internet med ett trådlöst kort i en bärbar dator


 • Ansluter till Internet via en trådlös anslutning är ett bekvämt sätt att surfa på nätet var som helst i ditt hem. När den är ansluten till ditt hem trådlösa nätverk, din bärbara dator kommer att ha förmåga att använda någon annan enhet ansluten till nätverket, till exempel en skrivare och filer som delas på andra datorer. För att ansluta ett trådlöst kort till Internet måste du ha ett modem eller en router med trådlöst Internet kapacitet och ett hemnätverk konfigurerats för webbåtkomst
  1.
  Aktivera din trådlösa modemet eller routern och låt det tid att ladda och ansluta till Internet.
  2.

  Anslut det trådlösa kortet i din bärbara dator. Trådlösa kort tillverkas med antingen en USB-anslutning eller en grundläggande trådlösa kort. USB-portar finns normalt på baksidan av en bärbar dator. Den trådlösa kortplatsen är i allmänhet ligger på höger sida av din bärbara dator. Installera program och drivrutiner som medföljer den trådlösa kortet.
  3.
  Försök att ansluta till Internet genom att öppna din webbläsare. Om du får ett anslutningsfel, måste du konfigurera din bärbara dator nätverksanslutning.
  4.
  Klicka på "Start" och sedan "Connect". Datorn börjar söka nätverksanslutningar inom räckhåll. Välj det nätverk kopplat till din Internet-anslutning och klicka på "Anslut". Namnet på detta sammanhang bör vara densamma som namnet på din Internetleverantör eller märke av modemet /routern.
  5.
  Skriv Internets nätverksnyckel. Vissa anslutningar kräver en autentisk nyckel för att förhindra att obehöriga användare kommer åt nätverket. Det viktiga är oftast sitter på undersidan eller baksidan av ditt modem eller router. Om du inte hittar nyckeln kontaktar du din Internet-leverantör, modem /router är tillverkaren eller den person som ursprungligen upp din anslutning.
  6.
  Anslut till Internet. Öppna din webbläsare och återgå till normal surfa på Internet.


Previous:nothing Next:hur man kalibrerar en Canon-skrivare





Relaterade artiklar


 • hur reparera en tjänst Printer Spooler
 • hur man uppgraderar en DDR 184-pin DIMM obuffrat PC2700
 • hur man sätter datorspel på bärbar hårddisk
 • lagringskapacitet flashminneskort
 • Microsoft Bluetooth mus installationsinstruktioner
 • hur man kommer åt internet med ett trådlöst kort i en bärbar dator
 • hur man kalibrerar en Canon-skrivare