Dator > specifikationer för 19-tums platta bildskärmar

 • specifikationer för 19-tums platta bildskärmar


 • Du behöver:
  kryssmejsel
  . Mini-PCI trådlöst nätverkskort.

  Platta bildskärmar har blivit vardagsmat i arbetet och i hemmet. Plattskärmar ta upp mycket mindre utrymme på skrivbordet än en traditionell skärm. Den 19-tums platt har blivit populär på grund av dess synliga området, vilket gör det utmärkt för allt från att titta videor till att skriva uppsatser. En 19-tums bildskärm kan hittas på de flesta någon butik som bär datorer, till exempel butiker kontorsmaterial, varuhus och elektronikaffärer. Det finns också många distributörer och även tillverkare av originalutrustning som säljer 19-tums platta bildskärmar online.

  Synliga området

  Inte alla 19-tums monitorer har en 19-tums bildyta område. Kontrollera synliga området specifikationer på utsidan av lådan innan de köper en ny bildskärm. ViewSonic G90f skärmen är faktureras som en 19-tums bildskärm, men har en synlig yta på bara 17,9 inches. Den 19-tum mätning är från vänster övre hörnet till det nedre högra hörnet av skärmen i en fyrkant bildskärm. Widescreen-skärmar är vanligen mätt horisontellt.

  Kontrast

  kontrast hänvisar till ljusstyrkan på skärmen, eller mer specifikt skillnaden i ljusstyrka mellan en vit pixel och en svart bildpunkt på skärmen. Förhållandet av Samsung B1940W 19-tums bredbilds-LCD-skärmen är 70,000:1. Generellt gäller att ju högre kvoten är, desto ljusare skärmen.

  Betraktningsvinkel

  ett stort problem för konsumenter som köper en platt bildskärm är synlig vinkel. Med många platta bildskärmar, blir bilden mörk eller ens börjar vända när man tittar på skärmen i en vinkel. Många nya platta skärmar ha ett användbart vinkel som anges i förfrågningsunderlaget. Samsung B1940W 19-tums bredbilds-LCD-skärmen är listade av företaget som har en 160 till 170 graders vinkel visas. Ju närmare numret till 180 grader desto bättre bildskärmen

  resolution

  Upplösningen är inte specifik för en platt bildskärm, det är en fråga för alla monitorer och även TV-apparater, handdatorer och mobiltelefoner. Ju högre en bildskärmens upplösning, desto bättre kvalitet på bilden på skärmen. En hög upplösning är bra för att se filmer och arbeta med foton och andra mycket detaljerat arbete, men det finns en dra tillbaka. En bildskärm inställd på en hög upplösning kommer att göra text och ikoner visas mindre på skärmen. Om du behöver se dessa saker större på skärmen måste du sänka upplösningen, så att du kan spara pengar genom att köpa en monitor med en lägre maximal upplösning.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:C710 färglaser specifikationer

Relaterade artiklar


 • jämförelse av Pentium och Centrino
 • hur man reparera en 933 skrivhuvud fel T640
 • hur man fixar huvudet på en Canon bläckstråleskrivare
 • hur man köper en bärbar dator Flybook
 • hur man byter skärmen på en Dell D620
 • IBM Thinkpad R51 standard alternativ
 • Hur gör jag bläcknivån visa varje gång jag skriver ut ett dokument?
 • hur nötkött upp min signal för ett trådlöst AirCard
 • dual-chip moderkort information
 • installera Lexmark Z25 skrivarprogramvara