Dator > jämförelse av IPAD att mikrodatorn

 • jämförelse av IPAD att mikrodatorn


 • Du behöver:
  kryssmejsel
  . SATA-hårddisk.
  IDE-hårddisk.

  En mikrodator använder en mikroprocessor chip för dess centralenhet. Även känd som en personlig dator, en mikrodator kan vara en stationär eller bärbar dator enhet. En annan typ av dator som använder en mikroprocessor chip är tabletten. Den har en integrerad display, men en pekskärm ersätter tangentbord och mus. Jämför funktionerna av en mikrodator och en IPAD tablett för att avgöra vilka bäst motsvarar dina behov.

  Läge

  En stationär mikrodator stannar på ett ställe, med hjälp av en separat bildskärm, tangentbord, mus och andra tillbehör, och får ström från ett eluttag. En bärbar dator mikrodator, medan bärbara när du använder ett batteri, krävs också en yta som ett bord eller en persons knä att vila på. IPAD är inte bara bärbar, men det fungerar med en person som innehar den med en eller båda händerna, som en bok.

  Display

  En stationär mikrodator levereras med en separat bildskärm, vilket kan vara en CRT eller en platt panelen. En bärbar dator mikrodator har en inbyggd platta skärmen. En IPAD har en platt pekskärm som användaren trycker med fingertopparna istället för att använda ett tangentbord och mus.

  Storlek

  En stationär mikrodator: s fall, som ofta kallas ett torn och innehåller moderkort, fläkt, nätaggregat, hårddisk kan den optiska enheten och andra komponenter, vara ett par meter hög. En bärbar dator kan vara om bredden och längden på en tidning med en tjocklek på några inches när skärmen viks stängd. En IPAD är mindre, som uppmättes till 9. 56 inches med 7,47 inches med 0. 5 inches, med en 9,7-tums skärm.

  Power

  En stationär mikrodator får ström från en sladd ansluten till ett eluttag. En bärbar dator får ström från ett batteri eller från en sladd ansluten till ett eluttag. En IPAD får kraft från ett batteri, som behöver laddas regelbundet.

  Användning

  En stationär mikrodator, med sin större skärm storlek och mer kraftfull processor, är mer lämplig för en arkitekt att rita ett hus, eller en spelare för att spela de senaste spelen, jämfört med en bärbar dator mikrodator eller en IPAD (dock inte en IPAD har rörelsesensorer, vilket gör det bra för att spela körning spel). En IPAD, eftersom det är en liten handhållen apparat, är bättre för curling upp och läsa en roman än en stationär mikrodator eller en bärbar dator, medan en bärbar eller stationär är bättre för ett författarskap som roman, eftersom de har större skärm och tangentbord .


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur att diskutera uppgradering av datasalen

Relaterade artiklar


 • ett allvarligt fel under installationen av en Logitech mus
 • hur man uppgraderar en Compaq Presario sr1910nx
 • hur man överklockar en gateway laptop
 • hur man installerar ett antivirusprogram på en U3
 • platser att donera datorer
 • Micro SD-kort hastighet jämförelse
 • hur man byter en skrivhuvudet på en Epson Stylus Pro 4800
 • kompatibla tonerkassetter för en HP LaserJet 1022
 • gör GeForce 3D Vision arbete?
 • hur du tar bort acomdata hybriddrive