Dator > hur man kan återställa Acer Aspire S100 till grundinställning

 • hur man kan återställa Acer Aspire S100 till grundinställning


 • Acer Aspire 5100 är en bärbar dator med en 15,4-tums bildskärm, 160 GB hårddisk och en processor med dubbla kärnor. Det finns fyra USB-portar, inbyggd trådlös anslutning, S-Video-port och en Ethernet-port. Tyvärr, som med alla datorer, måste det ibland några felsökning. Om ingenting fungerar, kan du behöva återställa Aspire 5100 till fabriksinställningarna, vilket innebär att torka alla dina filer och börja om igen

  Om du kan komma Windows


  1.
  Slå på Aspire 5100 och öppna fönster.
  2.

  Säkerhetskopiera dina viktiga filer. Använd en extern hårddisk eller USB-minne att säkerhetskopiera alla filer du vill behålla.
  3.
  Öppna "Start"-menyn. Detta ligger i det nedre vänstra hörnet av bärbara skärmen.
  4.
  Klicka på "Program" och hitta "Acer Empowering Technology. " Acer har inkluderat ett program för att återställa din bärbara dator till fabriksinställningarna, sätta en "Backup snapshot image" och bränna "Recovery CD-skivor. "Om du har gjort det här förut, och problemet har bara nyligen börjat, du kanske kan lösa problemet genom att använda ett av dina befintliga back-up poäng. Detta kommer också att hålla alla de filer som var närvarande när den säkerhetskopian gjordes . Det är en bra idé att göra detta regelbundet om du skulle behöva dem i framtiden.
  5.
  Öppna "Acer eRecovery Management" från undermenyn. Programmet kommer att fråga dig ett lösenord som är "000000" om du inte har ändrat den tidigare.
  6.
  Klicka på "Restore", som är mot botten av fönstret och välj sedan "Återställ till fabriksinställningarna. "Programmet kommer då att börja återställa alla fabriksinställningar på din Aspire 5100. Detta kan ta runt en timme, så ha tålamod.

  Om du inte kommer åt Windows


  1.

  startar upp din Aspire 5100. Om du kan starta Windows i "Felsäkert läge" ska du säkerhetskopiera alla viktiga filer externt och sedan starta den bärbara datorn.
  2.

  Tryck på "Alt" och "F10" på tangentbordet efter "Acer" visas. Detta kommer att ta upp "Acer eRecovery Management" verktyg. Härifrån kan du ladda någon backup poäng du har skapat, eller återgå till fabriksinställningarna.
  3.
  in sex nollor som "lösenord" om du inte tidigare har ställa in din egen, i vilket fall bör du ange det. Detta kommer att öppna huvudfönstret.
  4.
  Välj "Recovery actions" och klickar sedan på "Nästa".
  5.
  Bläddra ned till "Återställ till fabriksinställningarna" och välj det. Processen att återställa inställningarna börjar. Vänta tills denna process är klar.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur du ställer in byglar på en LG DVD-läsare

Relaterade artiklar


 • HP Notebook QuickDock USB-enheten inte att installera
 • hur man bygger en billig fyrkärnig
 • hur man slav en laptop hårddisk
 • Dell Inspiron 2200 specifikationer
 • Socket 478 specifikationer
 • hur du justerar känsligheten på ett Kensington tangentbord
 • sammanfattning specifikationerna för en HP dx2480
 • Hur man skickar en adressbok från en Mac till en Motorola-telefon
 • hur man ansluter en iMac till en HP LaserJet 4250
 • hur du kontrollerar ditt bios i MSI Wind