Dator > färgskannrar att skanna 11 "x 17" dokument

 • färgskannrar att skanna 11 "x 17" dokument


 • En scanner är en enhet som skannar eller tar en bild av, dokument, bilder och föremål, och sedan omvandlar denna information till en digital bild. Vanligtvis är denna information överförs till din dator (PC) eller laptop om du har skannern direkt knuten till en av dessa enheter. En färg scanner kan du scanna informationen i fyrfärg. Tabloid eller 11-tums-bred x 17-tums-lång papper är större än vanligt papper, och du behöver en skanner som kan rymma detta större storlek.

  Scanjet N9120

  HP Scanjet N9120 flatbäddsskanner för dokument kan skanna upp till 50 sidor per minut (ppm) eller upp till 100 bilder per minut (bpm), och det kan skanna dokument i färg, svartvitt eller gråskala. Den har en 200-arks automatisk dokumentmatare, vilket gör att du kan stapla dina dokument och sedan låta maskinen sköta resten. Den kan skanna dokument upp till 11 inches bred x 17 inches lång, och det kan skanna upp till 5. 000 sidor om dagen utan problem. Den har en upplösning på upp till 600 punkter per tum (dpi). Denna scanner är Energy Star-godkänd, en regering beteckning innebär att skannern använder mindre energi än vanliga scanners. Andra inslag i denna skanner ingår ett års garanti, samt att företaget erbjuder service på platsen. Från och med 2010 kostar denna skanner $ 3,999. 99.

  Canon DR-5010C

  Denna skanner kan skanna sidor upp till 11,8 inches bred x 17 inches lång, och den ansluter till datorn via en Universal Serial Bus (USB)-kabel . Det kan skanna upp till 50 ppm och 100 bpm och upp till 600 dpi upplösning. Canon DR-5010C färgproduktion Scanner har en kompletterande metall-oxid-halvledar (CMOS) sensor kontakta bild (CIS) och den använder en röd, grön, blå (RGB) lysdioder (LED) ljuskälla för att lysa upp dokument . Denna scanner är också Energy Star-godkänd. Från och med 2010, denna scanner kostar mellan $ 3. 340 och $ 3. 350.

  Xerox DocuMate 700

  Xerox DocuMate 700 flatbäddsskanner ansluts till datorn via en USB-kabel, och det kan skanna dokument till en upplösning på upp till 600 dpi . Den använder en avgift-kopplad enhet (CCD) bildsensor, och det har 24-bitars färgskanning och 8-bitars gråskala skanning. Den kan scanna upp till 20 sidor /minut i svartvitt, och det kan skanna upp till 11 inches bred x 17 tum långa papper. Denna scanner är endast kompatibel med PC-datorer, och det kommer med sin egen programvara, som du måste installera på din dator. Xerox DocuMate 700 flatbäddsskanner levereras med ett års garanti. Från och med 2010 kostar denna skanner ca $ 850.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur du anpassar IntelliType inställningar för Microsoft Keyboard

Relaterade artiklar


 • diskkontrollprogram verktyg
 • Toshiba A105 specifikationer
 • vad som orsakar en bildskärm till flimmer?
 • hur du återställer din pc grafikkort
 • bärbara datorer jämförelse
 • hur du ställer in en lokal skrivare med Ethernet-kabel
 • hur man återställer en HP 60 skrivarpatron
 • USB-video capture-enheter
 • BIOS-chip information
 • hur man skyddar ett WLAN SD-kort