Dator > moderkort som stöder 3.3V AGP

 • moderkort som stöder 3.3V AGP


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . 2.
  5-tums hårddisk.

  AGP eller Advanced Graphics Port slot skapades av Intel 1997 för att erbjuda en lösning på den flaskhals som uppstår när PCI grafikkort användes för att ge grafik kontroll för datorer . Korten har skapats speciellt för grafik och ursprungligen sprang på 3. 3v i det som senare blev känd som AGP 1x. AGP 2x bygger också på 3. 3v, men senare versioner av AGP, t. ex. 4x eller 8x är inte-de använder 1. 5V och är oförenliga med 1x/2x AGP. Från och med oktober 2010, inga större tillverkare gör moderkort stödjer 1x/2x AGP. Emellertid flera moderkort finns tillgängliga på det använda eller andrahandsmarknaden som inte stöder det

  Shuttle AK35GTR

  Rymdfärjan AK35GTR erbjuder moderkort stöder 3,3 v 1x/2x AGP-kort. Den har också Via KT133 chipset (hjärnan av moderkortet) och en "Socket A" för att stödja AMD Duron, Athlon och Athlon XP chips. Moderkortet har fyra DIMM-minnesplatser med stöd för upp till 4 GB RAM. För expansion, utöver de ovan nämnda AGP-kortplatsen, som stöder 1x, 2x och 4x AGP-kort som kör på antingen 1. 5V eller 3. 3V, finns det sex PCI-platser. Moderkortet har även inbyggt ljud. BIOS är den Award PnP (Plug 'n Play) bios. Från och med oktober 2010, är moderkortet inte längre tillverkas, även om det ibland säljs på begagnade och renoverade marknaden.

  AOpen AX45-V

  Detta Moderkortet är utrustat med SiS 645-chipset och en Pentium 4 478-pin uttag. Moderkortet erbjuder tre DIMM-platser. AGP-kortplatsen på detta moderkort stödjer 1x och 2x AGP som kräver 3. 3v av makten. Moderkortet erbjuder LAN-stöd inbyggt i moderkortet och inbyggda stöd för ljud, liksom. Styrelsen har två PATA-platser som kan stödja upp till fyra PATA-enheter, t. ex. CD /DVD-spelare och hårddiskar. Den levereras med två inbyggda USB-portar och stöder upp till fyra extra USB-portar på datorn fallet, även om stödet begränsas till USB 1. 1. Från och med oktober 2010, är moderkortet inte längre tillverkas, även om det ibland säljs på begagnade och renoverade marknaden.

  Abit VP6

  Abit VP6 Moderkortet stödjer två Pentium III processorer i ett par 370-pin CPU sockets. Moderkortet kommer med Via VT82C694X chipset och har stöd för 1x, 2x och 4x AGP-kort körning på 3. 3v. Moderkortet stödjer Ultra DMA 100 hårddiskar och har stöd för RAID 0 och RAID 1, så att du kan skapa en "spännas" hårddisk mellan två hårddiskar eller för att spegla en hårddisk till en annan. Moderkortet stödjer upp till 2 GB RAM på fyra DIMM-platser. BIOS är baserad på Award Plug Play BIOS. Det finns två PATA-kontakter med stöd för upp till fyra PATA-enheter, t. ex. hårddiskar och CD /DVD-spelare och två USB-kontakter. Dessutom kommer moderkortet stöd upp till två extra USB-portar på datorn fallet. Från och med oktober 2010, är moderkortet inte längre tillverkas, även om det ibland säljs på begagnade och renoverade marknaden.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:Felsökning av en micro sd

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort Lexmark Allt-i-ett
 • hur man väljer AAA laddningsbara batterier
 • hur man ställer in Media Center-fjärrkontroll i Vista
 • hur du ställer in en WiFi-systemet i ditt hus
 • hur man överklockar en Intel Pentium M-processor 2 GHz
 • Lägga till en PATA-kontakt till ett ATX-moderkort
 • SONY VGC ra710g specifikationer
 • hur man konfigurerar Linksys switch
 • Compaq Armada 7800 får ingen ström
 • hur tysta en högljudd Seagate hårddisk