Dator > hur man uppgraderar en laptop ghz

 • hur man uppgraderar en laptop ghz


 • Uppgradera en bärbar dators GHz eller processor är ingen lätt bedrift, och du bör ha en viss teknisk erfarenhet eller kunskap av att uppgradera datorer att prova det. Om det görs felaktigt kan en dator förstöras. Detta kan göras på rätt sätt om du tar dig tid och lära sig så du kan om din dator. Varje bärbar dator kan vara olika och uppgraderingen kan variera beroende på modell

  Du behöver:. .
  Laptop bruksanvisning
  Laptop monteringsanvisningar.
  Ny bärbar processor.
  Liten skruvmejsel.
  Kylpasta.
  Papper.
  Penna.

  Förberedelser


  1.
  Avgöra om det är möjligt att uppgradera din bärbara processor. Många bärbara har uppgraderingsbar processorer, men vissa har integrerade processorer som inte kan uppgraderas. Se din dators bruksanvisning om du är osäker.
  2.
  Köp en ny processor från en dator delar återförsäljare eller online. Kontrollera instruktionsboken för att bestämma den snabbaste processorn som datorn är kompatibel.
  3.
  Spara all data på en extern hårddisk, skiva eller flash-enhet, för att undvika att förlora att uppgifter om något går fel.
  4.
  Skapa ett diagram över den bärbara datorn komponenter, så du vet vart de går när du rekonstruera datorn. Lägg ut delarna på rätt plats enligt diagrammet.
  5.
  Granska tillverkarens bärbara monteringsanvisningar innan uppgraderingen påbörjas. Rör vid något metallföremål eller bära ett anti-statiskt armband för att ta bort eventuell statisk laddning när man arbetar på en dators inre delar.

  Uppgraderar


  1.
  Rätt att stänga av bärbar dator och koppla bort den från eluttaget. Ta bort batteriet genom att lossa skruvarna som håller fast locket med en skruvmejsel och dra ut batteriet. Ta bort skruven som håller hårddisken fall på sidan av den bärbara datorn med en skruvmejsel. Dra ut hårddisken.
  2.
  Vänd över den bärbara datorn och ta bort skruvarna på undersidan som håller tangentbordet. Vänd den bärbara datorn rätt sida upp och lyft tangentbordet ut. Koppla ur kabeln som fäster tangentbordet till den bärbara datorns moderkort.
  3.
  Ta bort skruvarna som håller handledsstödet och tangentbordet bezel. Ibland skruvar är täckta med gummi pluggar. Bänd bort dem med en platt skruvmejsel. Lyft ramen och handledsstödet upp.
  4.
  Ta bort fläkten kylfläns. Ta bort skruvarna som fäster kylflänsen och lyft ut det. Lossa skruvarna som håller fast processorn och lyft ut det.
  5.
  Installera den nya processorn i bärbar dator. Kontrollera att det är rakt i bostaden. Lägg ett tunt lager kylpasta på processorn och fäst skruvarna för att säkra den. Byt kylfläns och fläkt och koppla in fläkten.
  6.
  Testa laptop's nya processorn. Fäst tangentbordet och moderkortet tillfälligt medan du testa den. Anslut den bärbara datorn och starta om den. Om datorn känner igen den nya processorn, slutför sedan återmonteringen processen.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:batteri problem i en Toughbook CF-50

Relaterade artiklar


 • hur man bränner en ISO bild till en användbar disk
 • knep för att förlänga livslängden på min laptop batteri
 • bläckstråleskrivare som inte kräver en färgpatron
 • hur man fixar en överskrida minne
 • hur du ställer in ett faxmodem under Vista
 • hur man uppgraderar en Toshiba-dator med en blu-ray-enhet
 • hur du aktiverar det numeriska tangentbordet på en mini tangentbord
 • hur du lägger till minne till Dell Dimension xpst600
 • hur du fyller Kodak bläck
 • det bästa grafikkort för en Dell Latitude cpi laptop