Dator > PC Gaming systemkrav

 • PC Gaming systemkrav


 • köpa eller bygga rätt dator för att spela dataspel beror mycket på din personliga smak. . Datorspel varierar mycket i deras behov, från spel som frågar lite från skrivbordet till grafikintensiva resurs "Hogs" att använda den övre komponenter som för närvarande finns på marknaden. Du kommer att vilja köpa eller bygga datorer som inte bara spela upp den aktuella spelen släpps, men kan spela spel som släppts månader, om inte år, in i framtiden.

  Speldator Överväganden

  De minsta systemkraven för PC-spel beror mycket på vilken typ av spel som spelas. De flesta moderna massiva onlinespel kräver relativt låga system specs, som en nyckel till deras ekonomiska framgång är förmågan att spelas på en mängd olika datorer. Många moderna first-person shooters, men kräver mycket mer från ditt system för att ordentligt process mångsidig grafik, detaljerade miljöer och i spelet fysik utan stamning eller kraschar.

  Kostnaden för en gaming dator också variera beroende på dina önskemål och behov, så en dator byggd för att spela första-person shooters i allmänhet kostar mer än en dator byggd för spel som spelas på webbaserade sociala nätverk. Du kan köpa en kvalitet spel dator för så lite som $ 700, men gaming datorer kan också köra in i tusentals dollar. Att köpa en något bättre dator än vad du behöver nu vanligtvis spara pengar i det långa loppet, eftersom du inte behöver uppgradera din dator så ofta.

  Allmänna systemkrav

  PC speltillverkare brukar lista minimisystemkraven genom att ange hastigheten på datorns processor behövs, hur mycket ledigt utrymme som behövs på hårddisken, mängden minne som behövs på datorn och mängden minne som behövs i grafikkortet för att korrekt återge spelet. Speltillverkare kommer också de operativsystem kompatibla med i spelet, den minimala hastigheten på DVD krävs-enhet och om en Internet-anslutning krävs för att spela spelet.

  Den faktiska systemkraven för PC-spel förändring snabbt som nya och mer resurskrävande spel kommer ut. En dator som uppfyller dagens minimisystemkraven kanske inte uppfyller kraven för spel som släppts ett år från nu. Faktum är att vissa krävande PC-spelare uppgradera komponenter på sina datorer ett flertal gånger per år.

  Trots de många olika system för att spela moderna PC-spel, finns det allmänna system specs som de flesta PC-spelare kommer att ha för sina datorer. De flesta spelare kommer att vilja åtminstone en dual core Intel-processor eller quad processor core AMD, kör minst 2 gigahertz. En PC gaming rig behöver minst 2 gigabyte RAM-minne, men 4 gigabyte är att föredra för många spel. Hårddisken bör vara minst flera hundra gigabyte i storlek, eftersom många nya spel kan äta upp dussintals gigabyte utrymme. Många spel använder även oanvänt utrymme på hårddisken för resultatbaserade öka beräkningar, så har en hårddisk med utrymme kvar kan vara viktigt. En av de viktigaste bitarna av hårdvara för PC-spel är grafikkortet, eftersom de flesta spel behöver kunna dra fördel av dedikerade grafikkretsar att utvecklas väl. Ett grafikkort som innehåller minst 512 megabyte minne kan göra jobbet för en rad olika spel, även om spelare som spelar mycket första-person shooters kommer sannolikt vill ha ett grafikkort som innehåller minst en gigabyte minne. Grafikkortet bör åtminstone kunna göra DX9 grafik, även om ett grafikkort som kan göra DX10 eller ens DX11 grafik kan vara att föredra, eftersom många nya spel dra nytta av den fysik förbättringar som DX10 och DX11 grafik erbjuder, liksom lyhörd vatten rörelse och bättre ljus sourcing.

  Hastigheten på din internetuppkoppling är också en viktig faktor, särskilt om du spelar PC-spel online. Även om du inte spelar spel på nätet, många spel kräver nu en Internet-anslutning för piratkopiering teknik som förebygger och behovet av att registrera och uppdatera ett spel innan du spelar. Uppringt Internet hastigheter som använder en typisk telefonlinje är ofta inte tillräckligt snabba för onlinespel, så har en Internet-hastighet med minst 3 megabyte per sekund nedladdningshastighet och 1,5 megbyte per sekund uppladdningshastighet är att föredra.

  Bildskärmar

  med en stor rigg för spel betyder lite om skärmen används för att faktiskt se spelet är gammal och svag. En bildskärm som kan visa 800x600 pixlar är ett minimikrav för de flesta moderna spel. Många spel kan acceptera visning av 1920x1200 eller mer. Vissa spel tillåter även spelare att visa spelet över flera bildskärmar. Kommer dock en grundläggande platt bildskärm med ett diagonalmått av minst 17 inches vara acceptabelt för de flesta spel. En central fråga när man köper en skärm för spel är den så kallade "input lag", vilket vanligen mäts i millisekunder. I huvudsak "input lag" är den tid det tar mellan mottagit grafisk information från datorn och faktiskt visa att information på skärmen. En bildskärm med input lag på eller lägre än 50 millisekunder är acceptabel för de flesta spelare, även seriösa spelare kommer ofta leta efter en bildskärm med ännu lägre input lag. En annan sak att leta efter i en gaming övervaka den mängd "spökbilder" som äger rum. "Ghosting" är en term för suddig skärm som uppstår när snabba rörelser återges på skärmen. En bildskärm med få "spökbilder" frågor är att föredra för PC-spel.

  Tangentbord och möss

  De flesta tangentbord och möss finns att köpa är godtagbara för PC-spel. Många spelare föredrar att använda tangentbord och möss som är kopplade istället för trådlös, vilket innebär att kringutrustning ansluta direkt till datorn med en USB eller liknande kabel istället för trådlöst gränssnitt till datorn. Trådlös kringutrustning har ofta längre svarstider och kan leda till en fördröjning mellan att slå på en knapp och med att åtgärder sker i spelet. Talrika tangentbord och möss har också utformats med PC-spel i åtanke och har förmågan att programmet typer av åtgärder eller med ytterligare programmerbara knappar.

  DVD-brännare och ljudkort

  En DVD-ROM-enhet krävs för att spela de flesta PC-spel som köpts via butiker, eftersom spel är installerade och körs från skivan-baserade medier. Men en DVD-ROM-enhet inte krävs för att spela spel som laddats ned online.

  Ljudkort är ofta en mindre ersättning för PC-spel som även den grundläggande ombord ljud systemet som finns i datorns moderkort kommer att kunna göra i spelet ljud. Kommer dock att PC-spelare letar efter bättre ljudkvalitet köpa ofta ett separat ljudkort som inkluderar flerkanaligt ljud, digital ljudutgång eller surround-ljud.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:Hur kan jag testa min signatur kudde?

Relaterade artiklar


 • vad är HP MSI MS-6577 specifikationer
 • Hur du ser på TV via en dator
 • vad är en svartvit HP skrivare?
 • hur reparera en hårddisk med hjälp av en inhägnad
 • hur du designa din egen pc torn
 • Hur man återskapar en omformaterad SD-kort
 • HP 5SI specifikationer
 • prestanda skillnader mellan PC2-6200 & PC2-8500 RAM
 • hur du flyttar inspelningarna av min maträtt DVR till min dator
 • hur man återställer bios lösenord på en Dell Latitude D610