Dator > tangentbordstryckningar tekniker

 • tangentbordstryckningar tekniker


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  Maskinskrivare kan välja mellan flera sorter av tangentbord typningsmetoder. . De som vill förbättra sin karaktär och ord-minut-taxa har en rad alternativ som härrör från både skrivmaskin att skriva tekniker och de särskilda kraven för datorer. Alla av dem erbjuder unika fördelar och nackdelar i fråga om noggrannhet, snabbhet och personlig bekvämlighet.

  Touch Typing

  I touch typing, håller maskinskriverska hans öga på det material han mata in hela tiden och inte se på tangentbordet. Touch Typing fungerar bäst med traditionell QWERTY tangentbord och även integrerar PC-tangentbord knappar såsom Ctrl och Alt. Metoden fungerar lika bra på både skrivmaskiner och tangentbord, men de extra knapparna på en dator innebära ytterligare tid för utbildning kan krävas. Hem nycklar-knapparna i mitten rader på tangentbordet-orientera händerna. Touch skriva stora fördel är att den bättre lär skriva genom muskelminne.

  Sök och Peck

  "Sök och picka" eller "Jakt och picka" är en teknik att skriva för nybörjare på okända tangentbord såsom Dvorak layouter eller handdatorer. Trots att metoden har belackare, sök och picka kan vara ett användbart sätt att blev bekant med nya tangentbordslayouter. Denna metod kan resultera i ökad felfrekvens, eftersom författarens ögon är inte på skärmen eller på papper.

  Buffring

  Buffring är en hybrid av sök-och picka och touch typing. När du använder buffring teknik, maskinskrivare in flera meningar via Sök och Peck innan du slår upp ögonen på skärmen eller på papper för att kontrollera. Trots att offret i hastighet, buffert är en legitim teknik som används när man hanterar komplicerade innehåll där en brist på stavfel är avgörande (t. ex. inom finans och juridik). Buffrar har kritiserats på grund av den långsamma skriva priser och misstag i samband med tekniken. Som ett resultat, är den mest populära användningen av buffring i professionella skriver tävlingar med svåra ord som betonar noggrannhet istället för hastigheten.

  Thumbing

  thumbing är populärt med handdatorer och smartphones, vilka har mindre tangentbord än konventionella skrivmaskiner eller datorer . Thumbing kräver maskinskriverska att mata in information enbart med tummen, ofta på underskrider nycklar. Ett antal tutorials finns att ladda ner på nätet för både iPod och Droid plattformar. Effektivare thumbing är lärt främst genom erfarenhet av att skriva SMS. Tekniken har kritiserats på grund av hälsorisker, thumbing har kopplats till risken för Carpal-tunnel skada och anses vara extremt dåliga ergonomiska form.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur man installerar Lexmark X6100 programvara

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en USB-skrivare till parallellporten
 • hur man uppgraderar en laptop Wireless-N-modem på en Toshiba
 • problem med keyloggers
 • hur du överför bilder från en DVD till en cd
 • riskerna för bios uppgraderingar
 • hur man uppgraderar en hp pavilion zd8000 grafikkort
 • hur kontrollerna av garanti på en hdd Samsung
 • Hur fixar jag en bläck cellprov med en Photosmart-skrivare?
 • hur man byter en domän för Windows Small Business Server 2003
 • användning av USB Bluetooth Dongle