Dator > tangentbordstryckningar borrar

 • tangentbordstryckningar borrar


 • Du behöver:
  kryssmejsel

  Att veta hur man skriver är en viktig uppgift i ett samhälle baserat på teknik. . För barn eller de nya till att skriva, kan det vara frustrerande att plocka upp och tar tid att bemästra. Den goda nyheten är, det finns många utmärkta resurser på nätet som gör att skriva roligt och fokusera på att få dig upp till hastigheten på nolltid.

  Sense-Lang. org

  Sense-Lang. org är en iögonfallande, interaktiv webbplats som fokuserar på att skriva med olika inlärningsstilar, på alla nivåer. Webbplatsen täcker grunderna med steg-för-steg instruktioner om finger placering och en färg nyckel visar vilket finger som ska användas för varje bokstav på tangentbordet. Också är tips om var du ska leta när du skriver, mätning maskinskrivning fart, och andra uppmuntrande idéer för nybörjare. En annan unik del av webbplatsen är ett urval av maskinskrivning spel, t. ex. skrivfel Chef och typ för ditt liv, att göra något pedagogiskt till något underhållande. Ytterligare resurser omfattar skriva tester, en sida för lärare att skapa sina egna skriva lektioner för sina studenter, och en plats för seniorer som gör det enklare att e-post och surfa på Internet.

  PowerTyping

  PowerTyping är en online handledare som använder både Qwerty och Dvorak metoder för att skriva. Den Qwerty metoden (döpt efter de sex första bokstäverna i den första raden av bokstäver på tangentbordet) är den amerikanska standarden 101 tangentbord. Den Dvorak metoden är ett annat tangentbord för att begränsa fingerrörelser genom att ytterligare vanligaste bokstäverna i hemmet rad, vilket gör att de starkaste fingrarna för att göra det mesta av arbetet när du skriver. Den PowerTyping Webbplatsen har lektioner och test för båda dessa typer av tangentbord. Tillsammans med detta finns en rad att skriva spel, inklusive Alpha Regn, där du måste skriva så fort som möjligt för att få poäng, som bokstäver "regn" ner på skärmen.

  Skriva Playground

  Strategin Den skriver Playground tar på sig att skriva är att ha roligt under inlärningen. Betoning på nöje är uppenbart i många alternativ På webbplatsen finns för att skriva spel och tester hastighet. Du kan även delta i vänskaplig konkurrens mot andra som tränar sina skrivfärdigheter också. Sajten håller reda på att skriva spelpoäng på en leaderboard, så du kan se var du står i konkurrensen och även hålla koll på dina framsteg. Det finns en mängd olika spel som fokuserar på hastighet, ta dig igenom flera rundor (ett bra incitament att fortsätta öva färdigheter), kan du spela rollen av en actionhjälte, eller stoppa främmande inkräktare --- allt medan bli bättre på att skriva .


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur man använder en mus för att växla mellan bildskärmar

Relaterade artiklar


 • Problemet med G7 trådlös mus fryser på skärmen
 • hur du säkerhetskopierar en HP mini
 • hur du ställer Epson 4800 pro stylist för att skriva ut på velängpapper
 • Felsökning en Dell Inspiron 7000 laptop
 • hur man hittar administratörslösenordet i en Apple OS
 • hur man ställer tre monitorer
 • hur du installerar minne i en ThinkPad 600E
 • hur man överklockar en AMD X4 9950
 • microSD-kort kompatibilitet
 • hur man reparera en DVD-ROM Driva