Dator > digitala anteckningsblock som är Vista-kompatibel

 • digitala anteckningsblock som är Vista-kompatibel


 • Windows Vista är operativsystemet som kom ut efter Windows XP, men innan Windows 7. En digital notepad kombinerar funktionaliteten hos en standard anteckningsblock med ett datorprogram. Du kan skriva ner anteckningar precis som du skulle på papper, och sedan kan du överföra dessa anteckningar på din dator så att du kan spara och ytterligare manipulera dem. Men, om du har operativsystemet Windows Vista måste du se till att din digitala anteckningsblock är kompatibel med det.

  Adesso CyberPad

  Adesso CyberPad Aktivt område USB (Universal Serial Bus) Digital Anteckningar och Graphics Tablet är 8,5 av 11 inches och är kompatibel med Mac OS X och Windows 2000, XP, Vista och 7. Denna digitala anteckningsblock levereras med Adobe Photoshop Elements 7. 0 och tillåter dig att ta handskrivna anteckningar och grafik. Den har 32 MB internt minne och har även ett Secure Digital (SD)-kortplats, vilket ger dig extra minne. Den använder en USB-kabel för att ansluta och överföra information till och från din dator, och det erkänner handstil. Den konverterar också noterar till digital text. Från och med 2010, denna enhet kostar mellan $ 140 och $ 170 på nätet.

  DSI DigiMemo L2

  Den digitala anteckningsblock är 8,5 av 11 inches och kommer med 32MB internt minne. Som av 2010, enheten kostar ca 165 $ på nätet och den är kompatibel med Windows XP och Vista. Det gör att du kan skriva anteckningar och konvertera anteckningar till digital text, som du kan dela med andra via e-post. Den kommer med sin egen digitala penna och ett byte bläckpatron, och bläckpenna batteriet räcker ca 14 månader. Även om du kan ansluta enheten i att överföra filer till datorn, det är bärbar, vilket innebär att du kan använda den som en fristående enhet.

  Digital Anteckningar ritplatta

  Digital Anteckningar ritplatta är kompatibel med Windows 2000, XP och Vista, och kostar mellan $ 100 och $ 220 på nätet under 2010. Den levereras med 32 MB internt minne och har en SD-kortplats, som du kan använda för antingen extra minne eller som en SD-kortläsare. Du kan också skapa ritningar på den här maskinen som du sedan kan överföra till bildredigeringsprogram eller Microsoft Office-program. Andra inslag i denna tablett är förmågan att lägga till handskrivna anteckningar till dina befintliga dokument, och det kan konvertera handskrift till digital text. Du kan spara dina anteckningar i följande filformat: BMP, PDF, JPEG och HTML.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:Epson P-2000 kommer inte att återställa

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar storlek C-enheten
 • hur man reparera en 933 skrivhuvud fel T640
 • de billigaste nätadaptrar som är kompatibla med Dell breddgrader
 • vad är en trådlös adapter till?
 • felsökning av en bluetooth som förbinder två macs
 • hur du använder din Toshiba Satellite u305-s7448 super multi-skivenhet
 • hur till återvinna lösenord zip-fil
 • SONY VGC ra710g specifikationer
 • vad är en ljudenhet i en PC?
 • hur man kan jämföra bläckpatroner