Dator > Inspiron 3800 specifikationer

 • Inspiron 3800 specifikationer


 • Dell gör flera datorer och drivna enheter, inklusive stationära och bärbara datorer, tabletter och även handdatorer. Den Inspiron 3800 bärbara från Dell innehåller specifikationer som fungerar bra både på kontoret och hemma tillsammans med en design som gör rörlighet möjligt.

  Power

  Kärnan i Dell Inspiron 3800 är processorn. Som med alla datorer, är processorn en viktig faktor för att bestämma hur mycket en dator kan göra, hur realistisk grafik kommer se ut och hur snabbt datorn kan navigera genom program. Dell Inspiron levereras med en Intel Mobile Pentium II eller Mobile Pentium III beroende på användarens önskemål. Dessa processorer båda kommer med en 32 kB L1-cache och har antingen 128 eller 256 kB internt eller 512 kanalens burst (extern) L2-cache, beroende på vilket alternativ användaren väljer. Dessa cacher hjälper processorn att hålla information i senaste minnet under beräkningar.

  Graphics

  Dell Inspiron 3800 innehåller ett ATI Mobility M1 grafikaccelerator som styr grafik produktion och kvalitet. Detta chipset innehåller 8 MB dedikerat grafikminne för att behålla inställningen och grafik information även när de inte sitter i.

  RAM

  Random Access Memory (RAM) i ett system ger användaren möjlighet att driva fler än ett program samtidigt eller för att snabbare påminna nyligen stängda filer. RAM-minnet som ingår i Inspiron 3800 är 32 MB SDRAM som körs i en hastighet av 100 MHz. Den Inspiron 3800 har två RAM-platser och det kan uppgraderas för att köra maximalt 512 MB RAM.

  Anslutningar

  Ett system anslutningar hjälpa den att interagera med andra system och att vara mer mångsidiga. Den Inspiron 3800 innehåller en 9-polig kontakt port, en 25-håls kontakt parallellport (för äldre och industriella skrivare), en infraröd IrDA 1,1 objektiv för Överföra information trådlöst från en PDA, en 4-pin USB-kontakt och en 7-stifts S -Video kontakt för anslutning av digitala tv-apparater. För Internet-anslutning, innehåller Inspiron 3800 också ett internt 56K modem för uppringt Internet. Ethernet-och trådlös anslutning finns inte på denna laptop.

  Audio

  Dell Inspiron 3800 innehåller en mikrofon, line in och linje ut-port för talare och det ingår även 1 W kanals stereo interna högtalare. Dessa regleras av ett DirectX /PCI Sound Blaster-emulering kort med en ESS Maestro 3I controller. Detta system kan leverera stereokvalitet ljud upp till åtta ohm.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur man reparera en 933 skrivhuvud fel T640

Relaterade artiklar


 • hur man använder en luft-kort för trådlöst internet
 • specifikationer för en Dell D610 laptop laddare
 • verktyg för en WD enhet
 • hur man installerar en HP LaserJet 4p på en Windows XP-maskin
 • hur man kan kontrollera för maskinvaruproblem
 • hur reparera en acer travelmate 2201 bärbara
 • gemensamma laptop hamnar
 • Compaq Armada 1580dmt specifikationer
 • delar av ECS K7S5A moderkort
 • dator nätaggregat specifikationer