Dator > hur man använder MOTION EYE på sony viao

 • hur man använder MOTION EYE på sony viao


 • Motion Eye är den inbyggda kameran på Sony VAIO-dator-system. Med Motion Eye, kan du fånga både stillbilder och rörliga bilder. Det är bekvämt att lägga webbkamera bilder till en profilsida för ett socialt nätverk eller att fånga video av dig själv att ge ledning eller ge kommentarer till en webbplats eller blogg. Motion Eye utnyttjar ArcSoft programvara som är förinstallerat på Sony datorsystem. Om du av någon anledning inte längre har detta program installerat, kan du hämta det från Sonys hemsida.

  ta bilder eller spela video


  1.
  Klicka på skrivbordet Start-menyn och välj "Alla program".

  2.
  Välj "ArcSoft WebCam Companion" Software Suite. Klicka på "WebCam Companion" från ArcSoft mappen.
  3.
  Klicka på "Capture"-ikonen.
  4.
  Luta Motion Eye-kameran så det är vänd mot dig eller de avsedda föremål eller någon person. Du bör nu se den person eller ett föremål i webbkameran programvara skärm.
  5.
  Justera Motion Eye inställningar. Hit the "WebCam Settings" och justera nyans, ljusstyrka, skärpa, mättnad, gamma och bakgrundsbelysning genom att justera motsvarande reglagen åt vänster eller höger. Trycker på "apply" och "OK".
  6.
  Lägg till en rolig ram till den tagna bilden. Hit the "Fun Frame" längst upp på WebCam Companion gränssnittet. Markera en ram eller gräns från den medföljande val. Ramen visas över bilden i huvudfönstret.
  7.
  Hit "Ta en bild"-ikonen för att ta stillbilder, eller "Spela in ett videoklipp" ikon för att fånga rörliga bilder. För att stoppa en inspelning, tryck samma "Spela in ett videoklipp" ikonen. Bilden eller videoklippet visas i den vänstra rutan.

  Använd Motion Eye för övervakning


  1.
  Öppna WebCam Companion programvaran från "Alla program"-mappen i skrivbordet "Start"-menyn.
  2.
  Välj "Surveillance" i WebCam Companion. Kameran börjar hämta vad det nu är riktad mot
  3
  Välj tröskelvärdet rörelsedetektorn i botten av programvaran gränssnittet. . Det lägre tröskelvärdet, desto högre känslighet. Inaktivera eller aktivera "Face Detection" genom att välja alternativet. Hit the "WebCam Settings" ikonen längst upp på skärmen för att justera inställningarna för nyans, ljusstyrka, kontrast och skärpa.
  4.
  Hit "Start Monitor" för att börja övervakning. Observera att den automatiskt meddelar dig om hur mycket övervakning tid du har, såsom 587h41m jämlikar 587 timmar och 41 minuter. Om du vill avsluta övervakningen, välj "Stop Monitor. " Den video som visas i den vänstra rutan.

  Tips och varningar


 • Ladda ArcSoft mjukvaran att fungera Motion Eye. Gå till Sony. com och välj "Support"-avsnittet. Ange modellnummer i motsvarande fält och tryck på sökalternativet. Välj modell från resultaten. Välj "drivrutiner och programvara" från den vänstra rutan för just den modellen chaufför. Klicka på "Camera" och ladda ner kamerans programvara.

Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur du tar bort en Satellite A200 lcd inverter

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till vatten till din skrivare patron
 • hur man byter en HP 4600n strömförsörjning
 • hur man ställer in en Internet-router
 • hur man använder en fluga penna på vanligt papper
 • hur fjärråtkomst till en USB-hubb
 • Hur man testar en bärbar dator moderkort
 • hur man installerar en HP w1907 lcd
 • olika typer av PCI-kort
 • hur du justerar färgen på min samsung bildskärm
 • byte till meter konvertering