Dator > Panasonic Toughbook CF-72 P4 80GB wifi specifikationer

 • Panasonic Toughbook CF-72 P4 80GB wifi specifikationer


 • Panasonic Toughbook linje av bärbara datorer är byggd för tuffa miljöer. . De tål kaffe spill, fall och smuts, vilket gör dem perfekt följeslagare för användare vars jobb tar dem utomhus. Den Toughbook CF-72, designad för användning med Windows 2000 eller Windows XP, är inget undantag. Dess spillsäkert tangentbord, 13,3-tums skärm och inbyggt bärhandtag gör det möjligt att gå med dig på jobbet, bort från skåpet.

  Processor och minne

  Toughbook CF-72 använder en 1 . 8 GHz single-core Pentium 4 Mobile-processor. Minne på CF-72 är Double Data Rate (DDR) typ i en hastighet av 266 MHz. Underlaget på 256 MB DDR-minne kan uppgraderas till maximalt 768 MB. På grund av denna begränsning, kan du inte installera Windows 7 på denna laptop, som kräver ett minimum av 1 GB minne

  Display och grafik

  13,3-tums Extended Graphics Array (XGA) displayen stödjer upplösningar på upp till 1. 024. -av-768 pixlar. Denna resolution är lämplig för normal datoranvändning, till exempel surfa på Internet eller skriva ett dokument. Panasonic kallar skärmen "utomhus-läsbar. " Ett ATI Mobility Radeon 7500 grafikkort till 32 MB grafikminne stöder grafik. Designad för arbete istället för att spela, är grafikminnet belopp på CF-72 låg för multimedia ändamål men fungerar bra för flesta affärsapplikationer.

  Drives

  Standarden hårddisk på denna modell är 30GB, men en del renoverade eller uppgraderas CF-72 bärbara datorer levereras med hårddiskar på upp till 80GB. Standarden optiska enheten är en DVD skrivskyddad (DVD-ROM). Denna modell innehåller också en 1. 44MB diskettenheten.

  Nätverk

  En integrerad 802. 11b trådlöst lokalt nätverk (WLAN) kortet är inbyggt i CF-72, även om smartkortsläsaren på denna laptop tillåter användare att installera ett trådlöst nätverkskort i stället. Den bärbara datorn innehåller också en RJ-45 Ethernet-uttag för anslutning till ett trådlöst nätverk och en RJ-11 telefon jack för modem. Det inbyggda modemet går på 56KB per sekund.

  Portar

  Förutom de två nätverk portar och smarta kortläsare, CF-72 har också två Universal Serial Bus (USB) 2. 0 portar, en 25-polig parallell port för användning med gamla skrivare, en video graphics array (VGA) för att koppla upp en extern bildskärm och en nio-pinnars seriell port för vissa äldre produkter. Ljuduttag inkluderar en hörlursutgång, line-in, line-out, mikrofon-in och speaker-out.

  Hållbarhet

  Som en Toughbook, kommer CF-72 modellen med några hållbarhet funktioner. Tangentbordet och styrplattan är spill resistenta. Den bärbara datorn: s fall är gjord av magnesiumlegering, både på skärmen och inuti basen. En bärhandtaget är inbyggd i fronten på den bärbara datorns bas. Handtaget poppar ut från under handledsstödet för enkel transport utan behov av en väska.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:Hur konvertera en gammal laptop skärm

Relaterade artiklar


 • hur gör jag klon en tx2510us hårddisk?
 • hur man återställer en Logitech mus på en Dell bläddra pekplatta
 • problem med keyloggers
 • Vad är ett nätverk router?
 • hur man ansluter en iMac till en HP LaserJet 4250
 • information om Molex 4-pin
 • hur du lägger till minne till ett grafikkort
 • hur man öppnar en Acer 5050
 • en dator som inte kommer att erkänna den e-enheten
 • Hur man använder en logitech cam med Stickam