Dator > Hur skapar jag en PC till en Mac G4 fall?

 • Hur skapar jag en PC till en Mac G4 fall?


 • Även om du inte gillar Apples datorer, är det svårt att argumentera med sin stil. Elegant, ofta borstad aluminium, maskinerna sammanfattar modern, med en så stor ser att de nästan universellt används när en dator visas i tv-serier. Så om du vill utseendet men hatar systemet, kan du få det bästa av två världar med lite planering genom att bygga en PC till en Mac G4 fall

  Du behöver:. .
  Mac G4 fall
  Strömförsörjning.
  Uppsättning små skruvmejslar.
  Slimmat optiska enheten.
  Hårddisk.
  RAM.
  Micro ATX moderkort.
  Processor och kylfläns /fläkt.
  Dremel med kniven.
  Tryckluft.
  Lödkolv.
  Löd.


  1.
  Ta bort plasthöljet på G4 fallet. Var försiktig så den inte skada plasten medan du gör det. Observera att det finns fem klipp på baksidan som måste göras ogjort samtidigt ta bort den bakre panelen-det kan hjälpa att ha en vän till hands för denna del. Lägg undan plasten någonstans det inte kommer att skadas.
  2.
  Strip ut allt i målet. Dremel bort moderkortet fästen. Använd tryckluft för att rensa ut alla metalliska anmälningar, eftersom de kan förstöra din CPU eller dina fans. Se till att ta bort kabeln rullas runt i fallet-detta är antennen för flygplatsen, och du kommer inte att behöva det
  3
  Lägg moderkortet på. . fallet för att kontrollera passa med I /O-panelen på baksidan av målet. Om du inte är välsignad, måste du troligen vissa hamnar line-up och andra blockeras, och du måste skära ut I /O-panelen med din Dremel för att göra alla portar tillgängliga. Du kan ersätta denna med I /O-panelen som kom med moderkortet när du är klar. Efter kapning sätta moderkortet i igen för att dubbelkolla passform.
  4.
  Markera ut var moderkortet fästpunkterna med en vässad penna. Mark minst 3, men helst samtliga av dem. Vid denna punkt, bort plastmatta under moderkortet. Om du inte gör det kommer du inte att kunna öppna sidan dörren ordentligt.
  5.
  Löd moderkortet fästen tillbaka i målet på de platser som du har märkt. När lodet kyls, montera moderkortet.
  6.
  Installera resten av komponenterna normalt. Med den tunna linjen optiska enheten bör alla de andra delarna passa, men det kommer att bli ett trångt. För att hjälpa denna, få en liten nätaggregat.
  7.
  Försiktigt Sätt tillbaka plast i målet. Detta kommer att kräva en del kraft, men överdriv inte. Trots hur svåra de är att arbeta med, kan plastflikarna och kommer att bryta av.
  8.
  Innan du stänger systemet upp, ger interiören en annan Sprängning av tryckluft för att rensa ut alla metall eller plast bitar som kan ha kommit in i det under byggtiden. När allt är rent, nära den, starta upp den och installera Windows.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:specifikationer för en Dell D610 laptop laddare

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar en smartkortläsare
 • hur man återställer CPU-hastigheten
 • hur man överklockar en AMD Athlon X2 4600
 • frågor om hårdvara
 • hur du aktiverar internminnet på HP 4015
 • Hur tar jag bort skruvarna från en ecs557?
 • hur du säkerhetskopierar en HP mini
 • hur man byter min IBM Thinkpad moderkort
 • hur man använder migration app på macbook
 • delar av en miniräknare mikrochip