Dator > Hur du tar isär en Toshiba psle8u-02p01d

 • Hur du tar isär en Toshiba psle8u-02p01d


 • Toshiba Satellite L355 är en del av L300-serien bärbara datorer från Toshiba. Utbyte, reparation, uppgradering och felsökning din Toshiba bärbara maskinvara kräver demontering av datorn i viss utsträckning. Ta isär din bärbara dator är också ett bra sätt att förstå hur din dator är konstruerade och utformade för framtida hårdvara reparation och utbyte. Samtidigt lära sig att ta isär din bärbara dator är en användbar färdighet, det är också en riskfylld. Det är möjligt att orsaka betydande skador på den bärbara datorn om du inte är en skicklig tekniker.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  Antistatiskt armband.


  1.
  Stäng din bärbara dator. Koppla ur alla kablar och /eller enheter. Stäng bildskärmen och sedan placera den bärbara datorn ansiktet nedåt på en plan arbetsyta. Vrid datorn så att framsidan är vänd mot dig. Ta ut batteriet ur dess fack längs den övre kanten av den bärbara datorn.
  2.
  Ta bort luckan minnesplatsen, och dess fästskruven från centrum av den bärbara datorn. Bred ut klämmorna på varje sida av RAM-modulen i facket. Lyft den nedre kanten av modulen uppåt i en vinkel. Dra modulen ur sin minnesplats. Upprepa detta för båda modulerna i minnet facket.
  3.
  Ta bort hårddisken locket från det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn botten hölje. Locket är på plats genom två Phillips-skruvar. Ta tag i enhetens svarta, pull-fliken. Lyft hårddisken ur facket och lägg den åt sidan.
  4.
  Ta bort den inre Phillips-skruv säkra CD /DVD-enheten till det övre vänstra hörnet av den bärbara datorn strax under den tomma batterifacket. Dra ut enheten från den bärbara datorn och ställ den åt sidan. Avlägsna alla skruvar från den bärbara datorn botten hölje. Placera den bärbara datorn upp mot displayen öppnas så långt som möjligt.
  5.
  Bänd plast, tangentbord bezel från den bärbara datorn. Tangentbordet bezel är den tunna plastremsan belägen ovanför tangentbordet församling. Var försiktig när nyfikna på ramen från den bärbara datorn. Det kan lätt bryta.
  6.
  Ta bort de fyra, svart, Phillips-skruvar ovanför den översta raden på tangentbordet. Lyft tangentbordet ur den bärbara datorn något. Placera tangentbordet nedåt på den bärbara datorn yta. Koppla bort tangentbordet är flatkabeln från moderkortet. Ta sedan bort tangentbordet från datorn.
  7.
  Koppla ur alla kablar anslutna till moderkortet från den bärbara datorns övre luckan. Den övre luckan är den viktigaste plastbiten som täcker ovansidan av den bärbara datorn. Kablarna är tillgängliga genom hålen i den övre höljet. Ta bort alla Phillips-skruvar säkra den övre luckan på plats. Ta försiktigt bort locket från den bärbara datorn bas.
  8.
  Koppla bort kablarna som sträcker sig från varje sida av displayen på moderkortet. Ta bort Phillips-skruvarna från varje skärm gångjärnet. Lyft displayen från den bärbara datorns bas. Ställ den åt sidan.

  Tips och varningar


 • flesta elektriska skador orsakats av statisk elektricitet i kroppen. Använd ett antistatiskt armband till att jorda dig själv och förhindra elektriska skador på din bärbara dator.

Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:gemensamma mikroprocessorer

Relaterade artiklar


 • Celeron vs Pentium vs amd
 • Dell Precision arbetsstation 370 specifikationer
 • problem med att ansluta en TRENDnet Wireless PC Card
 • hur du flyttar skärmen på en bärbar dator
 • hur du ansluter käkbenet till en laptop
 • Varför behöver jag en hög upplösning?
 • HP Pavilion 551w specifikationer
 • Felsökning kvm
 • Felsökning av en Explorer Mini Mouse
 • hur du installerar minne i hp zv6000