Dator > hur man skyddar ett WLAN SD-kort

 • hur man skyddar ett WLAN SD-kort


 • Secure Digital (SD) kort är utformade för att lagra bilder tagna med en kamera för visning och redigering. Ett SD-kort som har trådlösa lokala nätverk (Wi-Fi) inbyggd kan överföra bilderna automatiskt till en väntande dator förutsatt att de båda på samma trådlösa hemnätverk. För att skydda WLAN SD-kortet från att få sin data snappas upp vid överföring, tillämpas lösenordsskydd till kortet. Förfarandet är enkelt och sker via den medföljande WLAN-programvara som körs på datorn.

  Du behöver:
  Digitalkamera
  . WLAN-SD-kort installationsskivan.
  Trådlösa hemmanätverk.


  1.
  Sätt in WLAN-SD-kort i SD förvaringsplats på sidan av den digitala kameran. Placera den digitala kameran bredvid datorn. Mata ut skivsläden. Placera WLAN SD: s installationsskiva i skivfacket. Stäng skivfacket.
  2.
  Dubbelklicka på ikonen på skivan på skrivbordet för att öppna sina fönster. Dubbelklicka på programmet insidan av fönstret för att starta den. Följ menykommandon för att installera programmet. Högerklicka på ikonen på skivan när installationen är klar. Välj "Mata ut" från popupmenyn.
  3.
  Mata ut skivsläden. Ta ut skivan och stäng facket. Starta om datorn.
  4.
  Slå på den digitala kameran. Starta WLAN SD-kort programmet genom att välja den "Start" och> "Alla Program. "
  5.
  Ange registreringsnummer uppgifter som krävs i lämpliga textfält på programmets huvudskärm . Kontrollera "Kör automatiskt" check-box. Klicka på "Anslut till webbsidan" för att avsluta programmet och ta upp bolagets hemsida på webbläsaren, webbläsaren kommer att starta automatiskt om den inte redan körs.
  6.
  Klicka på "Registrera nytt konto" länken på webbsidan. Ange ett användarnamn och lösenord i lämpliga textfält på webbsidan. Klicka på "OK" knappen för att gå till webbsidan "Home"-skärmen.
  7.
  Skriv in ditt användarnamn och lösenord i "Logga in" text fältet. Tryck på "OK" knappen för att logga in på webbplatsen.
  8.
  Klicka på "WLAN" fliken på webbsidan. Skriv in namnet på ditt trådlösa hemnätverk och lösenord i lämpliga textfält. Tryck på "OK" knappen för att återgå till föregående webbsida.
  9.
  Klicka på fliken "Säkerhet" på webbsidan. Ange ett lösenord i "Password"-rutan. Ange lösenordet igen, men den här gången i "Bekräfta lösenord"-rutan. Tryck på "OK" knappen för att återgå till föregående webbsida.
  10.
  Klicka på ikonen för det trådlösa SD-kort program som är i systemfältet längst ned till höger på skärmen . Välj "Kör automatiskt när Windows startar" från popupmenyn. Starta om datorn.

  Tips och varningar


 • Batteriet i den digitala kameran måste alltid ha minst 60 procent makt om WLAN SD-kortet att fungera ordentligt.

Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:Hur man testar en Samsung bildskärm

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en USB-skrivare till en router
 • kompatibla tonerkassetter för en HP LaserJet 1022
 • skrivare kompatibel med ett Dell
 • trådlös router räckviddsförlängare information
 • hur man ställer tre monitorer
 • hur man sätter tillbaka en video kabel på en HP dv6000t laptop
 • hur till återvinna en Toshiba Satellite M45
 • hur man installerar iso bild ms Service Pack 3
 • hur man ansluter en fläkt till en AMD 6000
 • kompatibla HP Pavilion 514n minnesuppgraderingar