Dator > som flash-enheter fungerar med Windows?

 • som flash-enheter fungerar med Windows?


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Byte gångjärn.

  I en värld av hårdvara, kan kompatibilitet vara en mördare. Utgifterna topp dollar på flash-enheten med flashiest specifikationer och funktioner som inte kommer att göra dig lite bra om ditt operativsystem inte kan erkänna den yttre-minne. Att hitta rätt flash-enhet som ska användas med operativsystemet Windows tar kan även hjälpa dig att hitta en billigare modell som bättre passar dina behov. Flash-enheten bör vara förenligt med en viss version av Windows.

  Centon

  Centon-minnen är kompatibel med Windows och Mac-datorer och finns i sex färger, inklusive en vattentät version och miljövänliga Green Drive. Nackdelar, enligt vissa rapporter från användare, kan omfatta data korruption och otillbörligt formatering av flash-enheten.

  Apacer

  Apacer's Steno linje av USB-minnen är kompatibel med Windows 98, Windows XP, Windows 2000 och Windows Vista. Vissa Steno modeller är också kompatibel med Windows 7. Vissa Apacer modeller, såsom Handy Steno HT203, är kompatibla med Windows ReadyBoost, en funktion som gör att flash-enheten att uppträda som Random Access Memory (RAM), vilket förbättrar datorns prestanda.

  A-Data

  Flash-enheter från A-Data är kompatibla med både Windows 7 och Windows Vista och finns i fyra storlekar: 8GB, 16GB, 32GB och 64GB. A-Data flash-enheter är också kompatibla med Windows ReadyBoost-funktionen. Enheterna kan också användas med datorer som kör Mac eller Linux operativsystem.

  Patriot

  Du kan använda Patriot-minnen på en Windows-dator utan att behöva ladda drivrutiner. Patriot modeller är även kompatibel med Mac och Linux-datorer och stödjer Windows ReadyBoost-funktionen. I en studie av 18 modeller av flash-minnen stöder ReadyBoost, rankad Windows-kompatibla maskinvara översyn webbplats ActiveWin Patriot Xporter XT som den bästa flash-enheten.

  Kingston

  DataTraveler raden av Kingstons konsument USB-minnen erbjuder lagring storlekar upp till 256 GB och en stor sortiment av flashdiskar för någon stil, som alla är kompatibla med Windows 7, Windows XP och Vista. Kingston DataTraveler serien innehåller 11 modeller av flash-enhet. Vissa, såsom DataTraveler 101 G2 har en capless vridbart-head design. Kingston erbjuder även hög hastighet flash-enheter, den DataTraveler 310 kan läsa information på 25 MB per sekund vid skrivning till 12 MB per sekund.


Previous:nothing Next:CPU smart fläkt funktion

Relaterade artiklar


 • hur du överför data från en stationär dator till en bärbar dator
 • hur man skriver ut medier från en CD
 • hur man konfigurerar en Acer Bluetooth
 • hur man uppgraderar en Compaq Armanda M700
 • min HP LaserJet 5SI: Vista kan inte ansluta till skrivaren
 • hur man byter DDR-minne
 • hur du ändrar toner på Xerox
 • hur man bygger de hetaste gaming dator
 • hur man installerar en Sony DVD-spelare
 • problem och lösningar i samband med att bygga en stationär dator