Dator > lista över USB-webbkameror video klass

 • lista över USB-webbkameror video klass


 • Du behöver:
  platt skruvmejsel
  . Phillips-skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.

  Video klass webbkameror, dvs de som kan ge en hög kvalitet, smidig, strömmande video erfarenhet i motsats till de fattiga, Herky ryckig erfarenhet äldre och billigare kameror, är numera är ganska vanligt. Det finns massor av sådana kameror som finns från olika beslutsfattare och all idrott minst 720p högupplöst video. Naturligtvis, även den bästa webbkameran måste fortfarande kopplas ihop med bra chatt-programvara och en jämn, hög hastighet till Internet för att låta dig få ut det mesta av det.

  FaceVision TouchCam N1

  Medan betydligt större fysiskt än den uppsvällda webbkameror flesta människor har på sina skrivbord, ger FaceVision TouchCam för en utmärkt, high-definition video chat upplevelse som gör att du kan se smidig, 22-ramar per sekund video som du pratar med någon på din dator. Det är motsatsen till den dåliga kvalitet, Herky ryckig bild som de flesta förknippar med billiga webbkameror. Beroende på vilket program du väljer för chatta låter webbkameran också för att zooma in och ut ur en bild utan att behöva fysiskt flytta kameran runt.

  Microsoft LifeCam HD 6000

  Även om inte nästan lika stor som den FaceVision kameran, erbjuder Microsoft LifeCam HD 6000 ganska lite punch för en liten webbkamera. Liksom FaceVision ger det full 720p video, vilket gör för en mycket smidig videochatt erfarenhet. Det fungerar också på hela 30 bilder per sekund och erbjuder en verklighetstrogen, TV-kvalitet chatta erfarenhet, men återigen, utan det beror till stor del på kvaliteten och hastigheten på din Internetanslutning. Kameran erbjuder även en 360 graders rotation, vilket innebär att du kan snurra runt på sin bas helt så att du inte behöver oroa sig för att ta bort det för att visa den du chattar med något annat som är i närheten.

  Logitech Webcam C910

  Slutligen, även om det inte erbjuder strömmande video i full 1080p, gör Logitech Webcam C910 erbjuder streaming 720p chatt och det ger att spela in videor i full 1080p. Kameran erbjuder även att ta stillbilder med en 10 megapixel sensor som bör innehålla anmärkningsvärt tydliga bilder som du kan skicka till släkt och vänner på webben. Kameran har också stereomikrofoner för att ge en mycket skarpare ljudupplevelse när du använder den för att chatta med familj och vänner eller med kollegor i fjärran platser.


Previous:nothing Next:hur reparera gångjärnen på HP zv6000

Relaterade artiklar


 • hur man demonterar en HP ze4220
 • hur man ger ut ett skrivhuvud från ett Kodak 5300 skrivare
 • hur man byter Fujitsu LifeBook N-serien CMOS-batterier
 • Compaq Evo grafikkort specifikationer
 • Hur man testar minnet i Windows med gratisprogram
 • är DDR2 1200 moderkort kompatibla med en 1066-minne?
 • Felsökning av en oförmåga att få tillgång till DVD-enheter
 • hur gör jag klon en tx2510us hårddisk?
 • hur man överklocka Intel Core 2 Duo E6300
 • Samsung X360 anteckningsboken specifikationer