Dator > instruktioner för demontering av HP nx6110

 • instruktioner för demontering av HP nx6110


 • Demontering din HP Compaq nx6110 bärbar dator är ett utmärkt sätt att bekanta sig med din bärbara dator ska du någonsin behöver byta den bärbara datorns inre delar eller om du vill göra en uppgradering av hårdvaran. Förmågan att utföra dessa uppgifter på egen hand och undvika att ta din bärbara dator till en dator verkstad kommer att hålla den bärbara datorn i dina händer, och du behöver inte oroa sig för att betala höga priser för att ha någon annan att fungera på din bärbara dator.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel


  1. .
  Stäng av HP Compaq nx6110 bärbar dator, kopplar du bort alla kablar som är anslutna till den bärbara datorn och sedan lyfta den bärbara datorn upp och placera den upp och ner på en plan yta med baksidan av anteckningsboken bredvid dig. Leta upp batteriet på den nedre delen av den bärbara datorn.
  2.
  Skjut batteriets låsknapp, som ligger ovanför den högra sidan av batteriet, till höger, skjut sedan batterispärren som finns ovanför den vänstra sidan av batteriet, till höger för att lossa batteriet från den bärbara datorn. Rotera anteckningsbok 180 grader.
  3.
  Ta bort skruven från nedre mittersta delen av minnesmodulen locket som finns ovanför den vänstra sidan av batterifacket med en stjärnskruvmejsel, och ta sedan bort luckan. Tryck klämmorna på sidorna av modulen bort från modulen, vilket kan göra att luta uppåt på en 45-graders vinkel. Grab och dra försiktigt ut modulen ur den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort de två skruvarna i det nedre högra och nedre vänstra hörn minnesplatsen för att lossa den optiska enheten och tangentbord. Sätt i ett rakt gem i det lilla hålet till vänster om eject-knappen, belägen längs den nedre högra kanten på den bärbara datorn, vilket gör att köra till peta ut något. Ta tag i enheten och dra försiktigt ut det ur den bärbara datorn.
  5.
  Bort de två skruvarna från höger sida av hårddisken locket, som ligger i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn , ta sedan bort luckan. Ta bort skruven från vänster-mitten sidan av hårddisken fästet. Skjut fästet till vänster, lyft sedan och ta bort fästet.
  6.
  Vänd laptop med rätt sida upp och placera den sida som öppnas närmast dig, öppna sedan skärmen och skjut in det så långt tillbaka som du kan. Dra flikarna till höger om "Esc", "F4", "F8" och "F12" nycklar mot dig. Lyft tillbaka delen av tangentbordet, ange sedan tangentbordet med dem nere precis framför pekplattan. Följ den svarta flatkabeln som sträcker sig från tangentbordet till där den ansluter till den bärbara datorn och dra sedan den vita kontakten mot dig och ta bort den svarta bandkabeln från den bärbara datorn. Följ den vita flatkabeln som sträcker sig från tangentbordet och sedan drar den vita kontakten mot dig och ta bort den vita bandkabeln från den bärbara datorn. Ta bort tangentbordet.


Previous:nothing Next:hur man ställer in en Internet-router

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en HP LaserJet i XP
 • Toshiba A60 specifikationer
 • hur du ansluter en skrivare till en westell router
 • hur man byter en fläkt kylfläns för Sony Vaio PCG-K-serien
 • Hur får man en processor id
 • hur man använder återställningspartitionen på en HP presario C300
 • X700 256MB specifikationer
 • vad är en LaserJet PostScript-drivrutin?
 • hur Flash BIOS på GA-m55plus-S3G
 • hur du flyttar en bärbar dator medan hårddisken snurrar